Isparta'da Trafik Kazası 1 Yaralı

İstanbul yolu üzeri Özkanlar Kavşağı alt geçidi mevkiinde bir trafik kazası meydana geldi. Dikkatsizlik sonucu gerçekleşen kazada bir kadın yaralandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Aralık 2012 12:35
Isparta'da Trafik Kazası 1 Yaralı

İstanbul yolu üzeri Özkanlar Kavşağı alt geçidi mevkiinde bir trafik kazası meydana geldi. Dikkatsizlik sonucu gerçekleşen kazada bir kadın yaralandı. İstanbul yolu üzeri Özkanlar Kavşağı alt geçidi mevkiinde bir kaza meydana geldi. Salı günü Dün akşam saatlerinde Ercan Yavuz’un kullandığı 32 FH 219 plakalı araç, Özkanlar Kavşağına seyir halinde iken dikkatsizlik sonucu karşıdan karşıya geçmekte olan Sevgi Taşkıran’a çarptı. Meydana gelen kazada Sevgi Taşkıran yaralandı. Yaralıya ilk müdahale olay yerine gelen 112 acil ekipleri tarafından yapıldı. Sevgi Taşkıran, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Isparta Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı burada tedavi altına alındı. Araç sürücüsü Ercan Yavuz da ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis şimdi kazanın nasıl meydana geldiğini araştırıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.