Isparta'da Trafik Kazası: 11 Yaralı

Isparta'da üç otomobilin karıştığı kazada 11 kişi yaralandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Haziran 2012 12:00
Isparta'da Trafik Kazası: 11 Yaralı

Edinilen bilgilere göre, Yedişehitler Mahallesi'ne seyir halinde olan Ömer Özen (32)yönetimindeki 32 DE 530 plakalı otomobil, Fatih Mahallesi'nden gelen Hüseyin Kurt (26) idaresindeki 32 PC 327 plakalı otomobil ve Yedişehitler yönünden gelen Fatih Uysal (19) yöntemindeki 32 HF 690 plakalı otomobil, kavşakta çarpıştı.

11 kişinin yaralandığı kazada Fatih Uysal'a ait araç adeta hurdaya dönerken, sürücü ve yanındaki Mert Sağtekin (19) otomobilde sıkıştı. Yaralılar, ekiplerin yaklaşık 15 dakika süren çalışması sonrası kurtarıldı.

Yaralılar Nihayet Tülü (37) ve Muhammed Adem Tülü (18) SDÜ Araştırma Uygulama Hastanesi'nde, Fatih Uysal Gülkent Devlet Hastanesi'nde, Hüseyin Kurt, Dilber Kurt (27), Fatih Kurt (4), Furkan Kurt (4) ve Mert Sağtekin Isparta Devlet Hastanesi'nde, Ömer Özen, Zeliha Tülü (32) ve Miray Tülü (5) Özel Şifa Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.