Isparta'da Trafik Kazası: 1'i Ağır 5 Yaralı

Isparta'da meydana gelen trafik kazasında biri ağır 5 kişi yaralandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ağustos 2011 13:21
Isparta'da Trafik Kazası: 1'i Ağır 5 Yaralı

Davraz Mahallesi 3959 sokaktan seyir halinde olan İsmail Altay yönetimindeki 32 LA 134 plakalı servis aracı ile 3962 sokakta gitmekte olan Ercan Babayiğit yönetimindeki 32 LC 409 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada servis aracı sürücüsü İsmail Altay ve yanındaki yolcu Furkan Danacı hafif yaralandı. Diğer aracın sürücüsü Ercan Babayiğit ağır yaralanırken, yolculardan Selçuk Unan, Coşkun Unan, Mustafa Unan'da çeşitli yerlerinden yaralandı.

Kaza sonrası yaralılar uzun süre ambulans beklediği ileri sürüldü. Kaza sonrası olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri yönlendirildi.

Yaralılar ambulanslarla Süleyman Demirel Tıp Fakültesi, Gülkent ve Isparta Devlet Hastaneleri'ne kaldırıldı. Başından yaralanan ve durumu ciddi olduğu öğrenilen otomobil sürücüsü Ercan Babayiğit Süleyman Demirel Tıp Fakültesi'nde ameliyata alındı. Diğer 4 yaralının durumunun iyi olduğu öğrenilirken, servis aracının sürücüsü İsmail Altay gözaltına alındı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum