Isparta'da Transanatolia Ralli Yarışları Gerçekleştirilecek

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek olan Türkiye'nin ilk ve tek "Rally-Raid" yarışı Transanatolia, 15 Eylül 2013'de Antalya'da başlayacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Eylül 2013 16:23
Isparta'da Transanatolia Ralli Yarışları Gerçekleştirilecek

Türkiye'nin ilk ve tek "Rally-Raid" yarışı olma özelliğini taşıyan Transanatolia, 2010 yılından bu yana Türkiye'de organize ediliyor.

7 gün boyunca toplamda 2 bin 500 kilometreyi bulan bir parkurda gerçekleştirilen ralli raid, Antalya'dan start alarak Toros Dağları üzerinden Kapadokya'ya ulaşacak ve oradan tekrar Antalya'ya dönecek.

2013 Transanatolia Rallisi 15 Eylül 2013'de Antalya ilinden başlayıp Burdur, Isparta, Konya, Karaman, Niğde, Aksaray, Nevşehir, Kayseri, Adana ve Mersin illerini kapsayacak güzergahlarda organize edilecek.

4x4 araçlar, enduro motorlar, Atv ve kamyonlar ile Türkiye, İtalya, Bulgaristan, Almanya, İngiltere, İspanya gibi ülkelerden sporcuların katılımıyla yaklaşık 50 aracın yer alacağı Transanatolia Rallisi'nin günlük ortalama 300 kilometrelik etaplar ile 7 günde 2 bin 500 kilometrelik bir parkurda gerçekleşeceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum