Isparta’da Turizm Altyapısına Öncelik Verilmeli

Isparta’da Turizm Altyapısına Öncelik Verilmeli

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Ağustos 2019 15:00
Isparta’da Turizm Altyapısına Öncelik Verilmeli

Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök’ü ziyaret etti. Meclisin tatil olması nedeniyle Isparta’da bulunan Özel, Eğirdir Belediyesi’ni ziyaretinde ilimiz için turizmin önemine dikkat çekti.

Isparta’nın turizmde çok daha iyi yerlere geleceğini iddia eden Özel, “sayın Valimiz ile de istişare ettik. 2020 yılı yatırımları planlanırken turizm altyapısı öncelik alınmalı. İl özel idaresi kaynakları öncelikle turizm bölgelerine kullanılmalı. Turizmden gelir getirecek yerlere öncelik verilmeli, turizm altyapısı tamamlanmalı. İl Genel Meclisimiz, bürokratlarımız 2020’yi öyle planlanlamalı. Lavanta için Kuyucak’a gelenin buraya da faydası oluyor. Akpınar’a bu yıl gelen daha fazla oldu. İnşallah turizm Isparta’da daha iyi olacak” dedi.

Milletvekili Özel’e Eğirdir ziyaretinde Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak, İl Genel Meclisi Üyesi Mükerrem Çetinkaya, Memur-Sen İl Temsilcisi Erdal Demiralay eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.