Isparta'da Uyuşturucu Operasyonu

Isparta'da Uyuşturucu Operasyonu

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Mart 2017 01:13
Isparta'da Uyuşturucu Operasyonu

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin operasyonuyla Yalvaç’ta evlerinde kenevir bitkisi yetiştiren ve esrar maddesi bulunduran şahıslardan T.S gözaltına alınarak, tutuklandı. O.G isimli şahıs ise aranıyor.
 
Konuyla ilgili şu açıklama yapıldı: “Isparta İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucunda Yalvaç ilçesinde iki şahsın evlerinde kenevir bitkisi yetiştirdiği ve esrar maddesi bulundurdukları yönünde bilgiler alınmıştır.

                İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Yalvaç ilçesinde T.S. ve O.G. isimli şahısların evlerinde kenevir bitkisi yetiştirdiği ve esrar maddesi bulundurdukları bilgisinin alınması üzerine, adli makamlardan alınan arama kararı ile şahısların ev ve eklentilerinde yapılan arama sonucunda (18 gr.) uyuşturucu esrar maddesi, (143 gr) sentetik cannabinoid (bonzai) ile birlikte karıştırılarak içildiği değerlendirilen bitkisel toz madde, (4 adet) uyuşturucu içiminde kullanılan aparat, pet bardak, meyve kasası ve saksılara ekilmiş vaziyette (173 kök) kenevir bitkisi ve (100 gr) kenevir bitkisi tohumu ve (1 adet) ruhsatsız pompalı av tüfeği ele geçirilmiş olup, yakalanan malzemeler muhafaza altına alınmıştır.

                Adli makamlara sevk edilen şüpheli T.S tutuklanmış, firari O.G. isimli şüphelinin ise yakalanması çalışmalarına devam edilmektedir.

 Isparta İl Jandarma Komutanlığı halkın huzur ve güvenine yönelik faaliyetlerini kararlılıkla sürdürmeye devam edecektir.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.