Isparta'da Vaka Sayısı Artıyor

Isparta'da Vaka Sayısı Artıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Temmuz 2020 21:08
Isparta'da Vaka Sayısı Artıyor

Türkiye’de son dönemde artış gösteren koronavirüs vaka sayısı Isparta’ya da yansıdı. 16 Haziran’da sadece 8 vakanın bulunduğu Isparta’da bugün itibari ile vaka sayısı 31’e yükseldi.

Ispartalılar dikkat! Kentteki koronavirüs vaka sayısında hızlı bir yükseliş yaşanıyor. Türkiye’de son dönemde artış gösteren yeni tip koronavirüs (kovid-19) vaka sayısı Isparta’ya yansıyor.

Isparta’da 16 Haziran’da 8 olan koronavirüs vaka sayısı, 26 Haziran’da 14 vakaya yükseldi. Aradan geçen bir haftalık süreç sonrası vaka sayısı 17 kişi birden arttı. Ve Isparta’daki vaka sayısı bugün itibari ile 31’e yükseldi.

Öte yandan koronavirüsün Türkiye’de ilk görüldüğü günden itibaren Isparta’daki toplam vaka sayısı da 479 oldu. Yetkililerin ‘maske, sosyal mesafe ve hijyen’ uyarısı dikkate alınmadığı sürece vaka sayısının kentte artacağı gözlemleniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.