Isparta'da 'Valimiz Gitmesin' Eylemi

Isparta'da El Ele Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Engelliler Platformu ve Ortopedik Engelliler Derneği ile sivil toplum örgütü üyeleri Belediye İşhanı önünde toplanarak 'Valimiz gitmesin' eylemi yaptı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Aralık 2010 18:07
Isparta'da 'Valimiz Gitmesin' Eylemi

Isparta Valiliği görevinden Kırklareli Valiliği görevine tayin edilen Vali Ali Haydar Öner'in gitmemesini istediklerini belirten El Ele Derneği Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Canan Aydın, “Isparta'da sosyal faaliyetlerde, sosyal yardımlaşmada bize her zaman destek olan Vali Ali Haydar Öner'in gidişine üzüntümüzü belirtmek amacıyla burada toplandık. Vali Öner'in burada kalmasını ve daha uzun süre hizmet etmesini istiyoruz. Hizmetleri çoktur, emekleri çoktur. Bu iki yıl içerisinde kermeslerimizde, her türlü sosyal etkinliğimizde hep yanımızda idi. Engelliler ile ilgili aşırı duyarlılık gösterdi” dedi.

Engelliler Platformu Başkanı İsmail Hakkı Atasoy ise Yürüme Engeliler Yaşam Derneği ve Engelliler Platformu olarak Vali Öner'in gitmesini istemediklerini kaydederek, “Vali Öner'in buraya çok daha hizmet edeceğine inanıyorduk. Ani bir kararla buradan gitmelerine tepki gösteriyoruz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum