Isparta'da Yağma Olayları İle İlgili Şüpheliler Yakalandı

Isparta'da üç ayrı iş yerinde meydana gelen Yağma olayları ile ilgili şüpheliler yakalanarak tutuklandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Ocak 2012 16:13
Isparta'da Yağma Olayları İle İlgili Şüpheliler Yakalandı

Isparta Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada;11/12/2011 ile 18/19/01/2012 tarihlerinde Fatih ve Hızırbey Mahallelerinde faaliyet gösteren üç ayrı iş yerinde meydana gelen Yağma olayları ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği görevlilerimizin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde, olayların şüphelilerinin A.B.G. ve M.T isimli şahıslar olduğu tespit edilmiş, şüphelilerden A.B.G. isimli şahıs 21/01/2012 tarihinde yakalanarak adli mercilerce tutuklanmıştır.

Firari şüpheli M.T.’nin saklanmış olduğu adres tespit edilerek 23/01/2012 tarihinde yapılan operasyon ile gasp etmiş oldukları para ve malzemeler, suçta kullandıkları 1 adet Beratta Marka Tabanca, 1 adet Komando Bıçağı ve 2 adet Kar Maskesiyle birlikte yakalanarak şahıs hakkında düzenlenen tahkikat evrakları ile birlikte adli mercilere intikal ettirilmiştir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum