Isparta'da Yakalandı

Karagümrük Çetesi'nin Isparta'yla Ne İlgisi Var!

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ocak 2016 09:45
Isparta'da Yakalandı

Kamuoyunda 'Karagümrük Çetesi' olarak bilinen suç örgütünün lideri 'Nuriş' lakaplı Nuri Ergin'in kardeşi Nurettin Ergin ve 2 kişi, ruhsatsız silah bulundurmak suçundan gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri,Antalya Emniyet Müdürlüğü'nün, 'Karagümrük Çetesi' olarak bilinen suç örgütünün lideri 'Nuriş' lakaplı Nuri Ergin'in kardeşi Nurettin Ergin ve 2 kişinin içinderuhsatsız tabanca bulunan bir otomobille Isparta üzerinden İstanbul'a gideceği bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Söz konusu aracın geçeceği güzergahlarda önlem alan ekipler, aracı Antalya - Isparta karayolu Sav beldesi kavşağında durdurdu.

Araçtaki aramada ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Ekipler, Ergin ile araçta bulunan İlter G. ve Mehmet G'yi de gözaltına aldı.

"Organize suç örgütü kurma", "nitelikli yağma" ve "adam öldürmek" gibi çok sayıda suçtan sabıkasıbulunan şüpheliler, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.