Isparta’da Yaşanan İlginç Olay Filmleri Aratmadı

Ulaşamadıkları babalarını polise bildiren çocukları, yaklaşık iki saat sonra 65 yaşındaki Ali A.’nın memleketi Afyonkarahisar’da olduğunu öğrendiler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Aralık 2011 16:50
Isparta’da Yaşanan İlginç Olay Filmleri Aratmadı

Isparta’da yaşanan ilginç olay filmleri aratmadı.

Önceki akşam saat 22.45 sıralarında polisi arayan bir vatandaş, evde tek başına olduğunu belirttiği 65 yaşındaki Ali A. isimli babasına ulaşamadıklarını ve hayatından endişe ettikleri ihbarında bulundu.

Konuyla ilgili olarak, Pirimehmet Mahallesi 1714 sokaktaki adrese giden Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Yıldırım Ekipleri, bir süre yaşlı adamın kapısını çalarak içeriden bir yanıt gelmesini bekledi.

Her şeye rağmen yanıtsız kalan kapı çalma çabalarının ardından polis, yaşlı adamla ilgili olarak komşularından gün içersinde yaptıklarıyla ilgili bilgi aldı.

Komşuları ve yakınları ile irtibat sağladıktan sonra Ali A.’nın gidebileceği yerleri de araştıran emniyet güçleri, sağlıklı bir sonuca ulaşamayınca, nöbetçi savcının talimatıyla haber verilen çilingir vasıtasıyla kapıyı açtı.

Mahalle muhtarı ile birlikte eve giren polis, evdeki bütün odaları tek tek araştırdı fakat, yaşlı adamla ilgili herhangi bir bilgiye ulaşamadı.

Cep telefonunun da kapalı olduğu ifade edilen yaşlı adam, olaydan yaklaşık 2 saat sonra bir yakınını arayarak, memleketi Afyonkarahisar’ a gittiğini söyledi.

Yapılan telefon görüşmesinden sonra Ali A.’nın yakınları rahat bir nefes alırken, polis ekipleri de olayla ilgili tutanak hazırladılar.

Feti KILIÇ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.