Isparta'da Yeni Tenis Kortu Yapılıyor

Tahsin Bilginer’in adını taşıyan kapalı yüzme havuzunun yanına İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından 18x36 metre ölçülerinde tenis kortu yapılıyor.

Yayınlanma:
Isparta'da Yeni Tenis Kortu Yapılıyor

1952 yılında ilk kez tenis kortunu şahsi olarak yapan Isparta’da spor adına önemli işler yapan, kayak merkezini keşfenen sporcu iş adamı Tahsin Bilginer’in adını taşıyan kapalı yüzme havuzunun yanına İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından 18x36 metre ölçülerinde tenis kortu yapılıyor.

Gençlik ve Spor il Müdür vekili Fatma Uçarlar, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “ Müdürlük olarak Isparta’da da sporun her dalının gelişmesi anlamında çok büyük hizmetler vermiş olan, Isparta sporuna kendi şahsi imkanları ile yön vermiş olan Tahsin Bilginer adına, kapalı yüzme havuzunun yanında yine kendi ismini taşıyan tenis kortunun yapılmasına karar verdik.

Çünkü kendi şahsi imkanları ile 1952 yılında Isparta’da ilk defa tenis kortu yapan ve oynayan kişidir. Bizde bundan dolayı yapacağımız tenis kortuna onun ismini vereceğiz.
64 Bin liraya mal olacak olan kortumuz, 15 gün içerisinde Isparta halkının hizmetine sunulacaktır.”dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.