Isparta'da Yunus Timleri Otomobille Çarpıştı

Isparta Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı motosikletli Yunus Timleri dün SDÜ kavşağında otomobille çarpıştı. Kazada iki polis memuru ile otomobildeki 2 kişi yaralandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Temmuz 2012 11:27
Isparta'da Yunus Timleri Otomobille Çarpıştı

Isparta Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Motosikletli Yunus Timleri dün Süleyman Demirel Üniversitesi kavşağında kaza yaptı.

İstanbul Caddesi üzerinde seyir halinde olan Polis memuru Murat Gezer idaresindeki 32 A 4664 plakalı Yunus Timleri’ne ait motosiklet ile 20 yaşındaki Orkun Kandemir’in kullandığı 32 K 0659 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı.

Kazada polis memurları Tuna Ertürk ve Murat Gezer ile otomobil sürücüsü Orkun Kandemir ile aynı araçta yolcu olarak bulunan 67 yaşındaki Hesna Umuç’un yaralandığı belirtildi.

Kaza sebebiyle bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edilirken, 112 Acil Servis Ekipleri 4 yaralıyı da Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Polis memurlarının hayati tehlikelerinin bulunmadığı edinilen bilgiler arasında yer alırken, diğer otomobildeki yaralıların da durumlarının iyi olduğu aktarıldı.
Kazanın sebebinin henüz kesinleşmediği belirtilirken, MOBESE kayıtları incelenerek kesin sebebin ortaya çıkacağı kaydedildi.

Kaza nedeniyle Isparta – Afyonkarahisar Karayolu üzerinde bulunan Üniversite kavşağı bir süre kısmen trafiğe kapatıldı. Yolun kapanması nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum