Isparta'da Yürüyüş ve Miting Alanları Belirlendi

Yaklaşan genel seçim nedeniyle Isparta Valiliği miting, yürüyüş ve gösteri yapılacak alanları belirledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Şubat 2011 10:54
Isparta'da Yürüyüş ve Miting Alanları Belirlendi

1.Bölge Miting Alanı:
Davraz Mahallesindeki Tren Garı Meydanı belirlenirken, yürüyüş güzergahı İstiklal Mahallesi, Stadyum kavşağı olarak belirlendi. Alternatif toplanma alanı olarak Karaağaç Sosyal tesisleri gösterildi.

2.Bölge miting alanı:
Gülistan mahallesindeki halk pazarı gösterildi. Toplanma Bölgesi: Hızırbey Mahallesi 155 Cadde ile 1546 Sokağın kesiştiği kavşak olarak belirlendi.

3.Bölge miting alanı:
Modernevler Mahallesi 3112 Sokak üzerinde Sağlık Parkı yanındaki boş alan işaret edildi. Toplanma Bölgesi olarak Anadolu Mahallesi Sosyal Tesisler önündeki alan gösterildi.

4.Bölge Valilik önü Miting Alanı:
Valilik Önü belirlenirken, “Cumhuriyet Meydanı 2011 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimleri nedeni ile mevcut alanların yetersiz kalacağı değerlendirildiğinden, seçimin yapılacağı tarihe kadar kullanılacaktır” ibaresi düşüldü.

Dağılma Güzergahı olarak da “Dağılım miting alanından başlayarak Hükümet Caddesi Kaymakkapı ve Tümen kavşağı istikameti, Atatürk Parkı yanından Aksu Caddesine, Ulu Camii yanında bulunan park içinden Zübeyde Hanım Caddesine olacak şekilde düzenlenecektir” denildi.

Afiş ve pankart asılacak yerler olarak 6 Mart, Mimar Sinan, Aksu, İstanbul, Cumhuriyet ve Hastane caddeleri kullanılacak.
Basın açıklamaları ise Vilayet, Belediye, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, 40. Piyade Alayı, Askerlik Şubesi, Hastaneler ile eğitim ve öğretim saatlerinde İlk ve Orta Öğretim Okulları önlerinde ve çevresinde yapılamayacak, bunun dışında kalan yerlerde yapılabilecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.