Isparta'dan Bakan Geçti

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Isparta ve bazı ilçelerinde çeşitli temaslarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ağustos 2014 17:21
Isparta'dan Bakan Geçti

Şarkikaraağaç, Yalvaç ve Uluborlu’yu ziyaret eden Bakan Kılıç, gecikmeli olarak geldiği Isparta’da partililerle buluştu. Bakan Kılıç daha sonra da Özel Avrupa Göz Hastanesi’nin açılışına katıldı.


Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Isparta ve ilçelerine yaptığı ziyaretlere Şarkikarağaç'tan başladı.

Uluborlu'da düzenlenecek güreş müsabakalarını izlemek üzere Isparta'ya gelen Bakan Akif Çağatay Kılıç ve beraberindeki Ak Parti Isparta milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç, Recep Özel ile Ak Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun ve çok sayıdaki partili Şarkikaraağaç İlçesi'ni ziyaret etti.
Burada temaslarda bulunan ve 400 kişilik kız öğrenci yurdunun biran önce yapılması talimatını veren Bakan Kılıç, daha sonra Kızıldağ Milli Parkı'nı ve Kızıldağ'da bulunan bir hastaneyi ziyaret etti.

Bakan Kılıç, ardından ilçede Büyük Birlik Partili Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı ile bir araya gelerek, belediyenin hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Şarkikaragğaç'taki temaslarını tamamlamasının ardından beraberindeki heyetle Yalvaç’a geçti.

Ak Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun, milletvekilleriSüreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel ile Yalvaç'a gelen Bakan Kılıç'ı Çınaraltı Meydanı'nda Ak Parti İlçe Başkanı Hidayet Şenol, partililer ve çok sayıda kişi karşıladı. Kendisini karşılamak üzere gelenlere teşekkür eden Bakan Kılıç, "Buradaki bu birlik ve beraberliği gördükten sonra, ben inanıyorum kiTürkiye bu birliği sürdürdüğü müddetçe, biz sizlerle daha çok hizmetler yapacağız" diye konuştu.

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ
Cumhurbaşkanlığı seçimine değinen Bakan Kılıç, Türkiye'nin 10 Ağustos'ta bir ilki gerçekleştireceğini belirterek, şöyle dedi:

"Türkiye 10 Ağustos'ta ilk kez cumhurbaşkanını halkın katılımı ile seçecek. Hepinizin malumu, bizim adayımız Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Ben Türkiye'nin, Isparta ve Yalvaçımızın gerekli desteği vereceğine yürekten inanıyorum. İnşallah, 10 Ağustos akşamı hep birlikte bu mutluluğu yaşayacağız. Sayın Başbakanımız Ankara'da aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmasında 'Bu bir Fatiha' demişti. Yani bu bir başlangıç olacak. Ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda daha güzel günler bekliyor."

Bakan Akif Çağatay Kılıç, konuşmasının ardından Çınaraltı Meydanı'nda bulunanların masalarını gezerek el sıkıştı ve sorunlar hakkında bilgi aldı. Buradakilerle hatıra fotoğrafları çektiren Bakan Kılıç, gençlerle 'selfie' yaptıktan sonra ilçeden ayrıldı.

38. Geleneksel Uluborlu Yağlı Güreşleri'nin yapıldığı alana geçerek, başpehlivanlık güreşleri için kura çekimine katıldı.

Müsabakaları izleyen Kılıç, er meydanında gazetecilere yaptığı açıklamada,Uluborlu'ya güreş eğitim merkezi yapılacağının müjdesini verdi. Uluborlu'da ata sporu güreşe gösterilen ilgiden memnuniyet duyduğunu dile getiren Kılıç, yeni yatırım ve desteklerle güreşin farklı yerlere gelmesi için çalışmalara devam edeceklerini bildirdi.

Bakan Kılıç'a Isparta milletvekilleri Recep Özel ve Süreyya Sadi Bilgiç,Isparta Valisi Vahdettin Özkan ile ilçe belediye başkanları ve protokol üyeleri eşlik etti.

Bakan Kılıç, daha sonra Isparta'ya geldi. Isparta'da ilk olarak AK Parti İl Teşkilatında partililerle buluşan Bakan Kılıç, burada gençlerle fotoğraf çektirdi.

Daha sonra parti toplantı salonunda üyelerle buluşan Bakan Kılıç'ın bu toplantısı basına kapalı gerçekleşti.

Kılıç daha sonra ise Özel Avrupa Göz Hastanesi'nin açılışına katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum