Isparta’dan Dünyaya Yayılan Güzellik!

Isparta’dan Dünyaya Yayılan Güzellik!

Yayınlanma:
Isparta’dan Dünyaya Yayılan Güzellik!

Isparta yarın başlayacak olan Ulusal Gül ve Kozmetik Ürünleri Fuarına kilitlendi. Yurdun dört bir yanından gelecek misafirlerin yanı sıra çok sayıda yabancı konuğun da Isparta’da olması bekleniyor. Fuar kapsamında Dünya Güzel Koku Günü’de Isparta’da kutlanacak. 18 yıl aradan sonra Türk Yıldızları Isparta’da gösteri yapacak.

Isparta, büyük bir görsel şölene ev sahipliği yapıyor. Dünya Gül Yağı üretiminin yüzde 65’ini karşılayan Isparta’da yarın başlayacak olan Ulusal Gül ve Kozmetik Ürünleri Fuarı, yurdun dört bir yanından gelecek misafirleri gül kokusu ve gül güzelliği etrafında birleştirecek.

25 Haziran tarihinde kutlanan Dünya Güzel Koku Günü’de fuar kapsamında Isparta’da kutlanacak. Fuar kapsamında gökyüzündeki milli gururumuz Türk Yıldızları da 18 yıl aradan sonra Isparta semalarında gösteri yapacak.

Fuar, yarın saat 15:00’de Belediye Önü’nde Festival Korteji ile başlayacak. Renkli görüntülere sahne olacak olan kortej 15:30’da Valilik Önündeki 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla sona erecek.

Saat 16:00’da Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğü Motorlu Yamaç Paraşüt gösterisi de yine Valilik önünden izlenebilecek. Yamaç Paraşütü gösterisinin ardından Isparta Belediyesi Halk Oyunları Ekibi nefes kesen bir gösteri sunacak. Valilik önündeki program 17:00’de Taekwando gösterisiyle noktalanacak.

2. Ulusal Gül Fuarı ve Dünya Güzel Koku Festivali’nin açılışı ise saat 18:30’da Gökkubbe Fuar Alanı’nda yapılacak. Gökkubbe Fuar Alanında koku atölyeleri, konserler, halk oyunları gösterileri, ses yarışmaları ve konferanslar düzenlenecek.

15 Haziran 2019 günü saat: 17.00 ile 17.40 arasında ise Isparta semalarında gökyüzündeki milli gururumuz Türk Yıldızları gösteri yapacak. Türk Yıldızları ekibi yetkilileri, 18 yıl aradan sonra Isparta semalarında gösteri yapacak olmalarının kendilerini heyecanlandırdığını ve gururlandırdığını, tüm Isparta halkının gösteriye katılacaklarını düşündüklerini ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.