Isparta’dan Kazanıyor Isparta’ya Yatırıyor

Pürlü Otomotiv Isparta’da dev bir yatırıma hazırlanıyor. Sav Yolu üzerindeki 17 bin metrekare alanda tamamlanacak olan konseptde; Ford Yetkili Servisi, Fiat 3S Plaza’nın yanı sıra Opet Akaryakıt İstasyonu da hizmet verecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Temmuz 2013 15:22
Isparta’dan Kazanıyor Isparta’ya Yatırıyor

Pürlü Otomotiv, şimdilerde yoğun bir çalışma temposuyla dev bir plaza yatırımına hazırlanıyor. 5 milyon TL’yi aşan bir yatırıma imza atan Pürlü Otomotiv, Sav Yolu üzerine inşa ettiği dev plaza ile hem hizmet yelpazesini genişletecek, hem de hizmet kalitesini artırmış olacak.

17 BİN METREKARE ALANA KURULACAK
Sav Yolu üzerinde inşaatı devam eden plaza 17 bin metrekare alana kuruluyor. Plaza içerisinde Ford Yetkili Servis, Fiat 3 S Plaza (Satış-Servis ve Yedek Parça Servisi) ve Opet akaryakıt istasyonu yer alacak.

OPET VE FİAT KASIM AYINDA HİZMETE GİRİYOR
Pürlü Otomotiv Satış Müdürü Erhan Akkuş, Ajans32 muhabirine verdiği bilgilerde Opet ve Fiat’ın inşaatının başladığını ve Kasım ayında bu iki birimin hizmete gireceğini söyledi.Fiat; kapalı alanı 3 bin200 metrekare olan plazada hizmet verecek.

5 MİLYON TL’Yİ BULAN İSTİHDAM SAĞLAYAN DEV YATIRIM
Akkuş, söz konusu yatırımın 5 milyon TL üzerinde bir maliyetle yapıldığını ifade ederken “Bu plazada Ford’un personelimize ek olarak 70 kişiye de iş istihdamı sağlamış olacağız. Isparta’da kazanan ve Isparta için harcayan bir anlayışla hizmet vermek bize gerçekten büyük bir onur” ifadelerini kullandı.

ISPARTA’YA YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK
İlerleyen zamanlarda yeni yatırımlar için de planlama yapıldığını dile getiren Pürlü Otomotiv Satış Müdürü Erhan Akkuş, var olan yatırımların 2014 yılının ilk çeyreğinde resmi açılışının yapılacağını da sözlerine ekledi. Plazada Fiat 2. el araç alım-satım hizmeti de verecek.

TÜRKİYE ORTALAMASININ ÜZERİNDE
Pürlü Otomotiv Satış Müdürü Akkuş, Fiat’ın Isparta’da artan pazar payından da söz ederek;“Fiat olarak Isparta’da geçen yıla oranla pazar payımızda ciddi bir artış yakadık. Türkiye ortalamasının üzerinde bir pazar payına sahibiz” dedi.

TİCARİDE DÜŞÜŞ OTOMOBİLDE ARTIŞ VAR
2014 yılı otomobil pazarında da artış beklendiğini kaydeden Akkuş, “2010 yılında pazarda payı yüksek olan ticari araçların aksine otomobil pazarında yükseliş var. Bunda elbette vize uygulamalarının payı büyük. Otomobil de tescilden sonra 3 yıl. Devamında ise 2 yılda bir olan vize zorunluluğu ticarilerde her yıl. Bu da müşterilerimizin otomobile yönelmesine neden oldu. Ayrıca şehirlerarası hız limitleri de ticari araçların durağanlaşmasında önemli bir etken olarak görülebilir” şeklinde bilgi verdi.

BU YIL 850 BİN ARAÇ SATIŞI BEKLENİYOR
Akkuş, 2013 yılı kümülatifinde 850 bin araç satışının gerçekleşmesinin beklediğine işaret ederek, “Otomotiv önemli bir sektör, pazar payı geniş olan bir sektör. Bu sektörün hakkını vererek, Isparta’mıza da bu anlamda büyük yatırımlar yaparak, Isparta ile birlikte büyümenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum