Isparta’dan Suriye’ye Yardım Eli

Isparta’dan Suriye’ye Yardım Eli

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Mayıs 2015 13:01
Isparta’dan Suriye’ye Yardım Eli

Isparta Hayrat İnsani Yardım Derneği, Isparta İnsanş Yardım Derneği tarafından toplanan 250.000 malzeme Suriye’ye ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere yola çıktı. Dernek Başkanı Sabri Kaya” Ispartalı çocuklar en sevdiği oyuncakları paketleyip ihtiyaç sahiplerine yolladılar, çocukların göstermiş olduğu bu örnek davranış bizleri duygulandırdı ”dedi.

Isparta Hayrat İnsanı Yardım Derneği ve Isparta İnsani Yardım Derneği örnek bir davranışa daha imza attı. Geçtiğimiz yıl içerisinde Isparta’dan Suriye’ye 10 tır malzeme götürdüklerini ifade eden Dernek Başkanı Sabri Kaya, “Isparta’dan Suriye’ye ihtiyaç sahiplerine ağrılıklı giysi olmak üzere, temel gıda, oyuncak, ayakkabı, battaniye,ilaç yardımı yapmaktayız.Isparta halkı bu projeye sahip çıktı. Hatta çocuklar en sevdiği oyuncakları paketleyip ihtiyaç sahiplerine yolladılar, çocukların göstermiş olduğu bu örnek davranış bizleri de duygulandırdı mutlu etti."dedi. İleride yapılacak projelerden de bahseden Kaya,"Bundan sonraki projemiz Allah izin verirse Suriye’ye un götürmek olacak. Diğer projelerimizde olduğu gibi un yardımında da Isparta halkının gerekli duyarlılığı göstereceğine eminim ”dedi.

Tır Suriye’ye gitmek üzere yola çıktı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum