Isparta’dan TOBB Başkanına Gül Yağmuru

Türkiye’nin dört bir yanındaki yöresel ürünlerin vitrine çıktığı Hediyelik Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı’nın açılışına katılan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Isparta standını ziyaretinde gül yağmuruna tutuldu, helva kabune ikram edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Haziran 2012 16:46
Isparta’dan TOBB Başkanına Gül Yağmuru

Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ile BAGEV’in desteği ve Forum Fuarcılık A.Ş. organizasyonuyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen Hediyelik Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı sona erdi.

Fuarın resmi açılış töreninde renkli görüntüler yaşandı.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası’nın ortaklaşa açtığı stantta Isparta’nın gülü, halısı, elması, kirazı, kayısısı, ekmeği, helva ve kabunesi, gül dondurması, ile ekonomik değeri yüksek ürünler sergilendi. Açılış törenine, ITSO’dan Başkan Yardımcısı Şükrü Başdeğirmen ile Yönetim Kurulu Üyesi Yunusu Karabulut, Ticaret Borsası’ndan Meclis Başkanı Nuri Selçuk ile Başkan Yardımcısı Mustafa Özdemir katıldı. Açılışta Isparta’nın standını gezen TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu önce gül yağmuruna tutuldu daha sonra da Kebapçı Kadir’in fuar için yaptırdığı Isparta’nın helva kabunesi ikram edildi. Ardından gül dondurmasının da tadına bakan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ITSO ve Borsa yöneticilerini kutlayarak diğer stantları gezdi.

ISPARTA STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
Isparta standını TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun yanı sıra, Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Antalya Milletvekili ve Avrupa Konseyi Parlementer Meclisi eski Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu ile yüzlerce kişi ziyaret etti.

YÖRESEL ÜRÜNLERİ TESCİLLEMELİYİZ

Açılışta konuşan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Önümüzdeki sene bu fuarı uluslararası hale getireceğiz. Artık yöresel ürünlerimiz yurt dışına çıkacak. Burada tescil almaya başvurmamış ürün sergilenmemeli. Tüm ürünlerin tescillenmesi şart. Yerli malı yurdun malı dönemi bitti. Yerli malı bütün dünyanın malı olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.