Ispartalı Fotoğraf Tutkunları Beyşehir Gölü'nde...

Beyşehir Gölü, kış mevsiminde de fotoğraf tutkunları ve sanatçılarının ilgisini çekiyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ocak 2013 17:15
Ispartalı Fotoğraf Tutkunları Beyşehir Gölü'nde...

Beyşehir Gölü, kış mevsiminde de fotoğraf tutkunları ve sanatçılarının ilgisini çekiyor.
Türkiye’in en büyük doğal tatlı su gölünün bulunduğu Konya’nın Beyşehir ilçesi, her mevsim başka bir görsel güzellik sergiliyor.

Türkiye’nin en büyük milli park sahasına sahip Beyşehir, eşsiz doğal güzellikleri ile fotoğraf tutkunlarının son yıllarda her dönem tercih ettiği bir mekan haline dönüştü. Isparta’nın Yalvaç ilçesinden gelen Yalvaç Fotoğraf Topluluğuna mensup fotoğraf tutkunları, Beyşehir Gölü Milli Parkı sahilinde çekimler yaptı, bol bol deklanşöre bastı.

Yalvaç Fotoğraf Topluluğu Üyesi Adem Ağuş, görsel sanatlar öğretmeni olarak görev yaptığını ifade ederek, Beyşehir Gölü’nün güzelliklerinin kendilerini cezbetmesi, hoş görüntüler ve kompozisyonlar sunması nedeniyle sık sık bölgeye gelip bu görsellikleri yakalamaya çalıştıklarını dile getirdi.

Beyşehir Gölü ve çevresinin fotoğraf tutkunları için ideal bir adres olduğunu da kaydeden Ağuş, göller bölgesinde yaptıkları foto safarilerin ardından bunları sanal ortamda paylaştıklarını da anlatarak, “Geçtiğimiz dönemde bireysel olarak farklı sergilerimiz oldu. En son öğretmenler gününde bir fotoğraf sergisi açtık. Nasip olursa Yalvaç’ta bir sergi daha açmayı planlıyoruz.

Burada yaptığımız çalışmaları da bu sergimizde fotoğraf severlerle paylaşmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Fotoğraf tutkunu Melik Ejder Tepret ise, öğretmen olduğunu belirterek, Beyşehir Gölü çevresinde yaptıkları çekimlerin ardından ortaya çıkan birbirinden güzel görselleri sanal ortamda ve sosyal medyada bu işin duayenleri ve fotoğraf meraklıları ile paylaştıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.