Ispartalı Genç Falezlerden Atlayarak İntihar Etti

Ispartalı Genç Falezlerden Atlayarak İntihar Etti

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Temmuz 2017 13:50
Ispartalı Genç Falezlerden Atlayarak İntihar Etti

Isparta Senirkentli E.E., nişanlısıyla tatil için gittiği Antalya'nın ünlü falezlerinde deniz manzarası izliyordu. Biranda tartışmaya başlayan çiftten E. E. falezlerden ölüme atladı

Olay,sabaha karşı Muratpaşa İlçesi Lara Caddesi Fener Mahallesi üzerinde bulunan Falez 3 Parkı falezlerinde meydana geldi. 30 metrelik falezler kenarına bir arkadaşıyla gelen E.E., burada bir süre oturup denizi seyretti. İddiaya göre, bir anda ayağa kalkıp bağırmaya başlayan Erçay, falezlerden kendisini boşluğa bıraktı.

Olayın112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine bölgeye ambulans, itfaiye vepolis ekipleri sevk edildi. E.E.'ın falezlerin dibindeki kayalıklara sıkışması nedeniyle deniz polisinden yardım istendi. Deniz polisinin uzun uğraş sonucu önce sedyeye, daha sonra bota alarak Kaleiçi Yat Limanı'na çıkardığı E.E'ın düştüğü yerde hayatını kaybettiği belirlendi.

 

E.E.'ın cesedi olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.