Ispartalı Genç Yönetmene Uluslararası Teklif

Ispartalı Genç Yönetmene Uluslararası Teklif

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ekim 2017 23:29
Ispartalı Genç Yönetmene Uluslararası Teklif

Isparta’da medya yapım şirketi olan ve geçtiğimiz aylarda film yarışmalarında üst üste ilimize ödüller getiren Mymoon Films, sektöründe zirveye çıkmaya hazırlanıyor.

Türkiye’nin en genç Film Yönetmeni Özcan Öztürk ve film ekibi bu sefer ulusal boyutta kamera arkasına geçecek. Çekimlerinin Nevşehir, Ürgüp, Kapadokya Bölgesinde yapılacağı bildirilen dizinin yayını da ulusal ve uluslararası televizyon kanallarında yapılacak.

Büyük bütçeyle hazırlanan dizinin kamera arkası ekibini Isparta’da medya yapım şirketi Mymoon Films oluşturacak. Ortalama 120 kişilik bir ekiple yola çıkılacak olan dizi projesinde yurtdışı çekimleri de bulunacak. Romantik & Komedi türü ile ekranlarda yayınlanacak olan haftalık dizinin yönetmen koltuğunda Özcan Öztürk oturacak.

İlk etapta çekim alanlarında ve ekip içerisinde ortalama bir senelik altyapı çalışması yapılacağı belirtilen dizi projesinden Isparta’dan oyuncularda değerlendirilecek. Yapılacak olan protokol anlaşması sonucu çekimlere başlanacağı bildirilen dizinin hangi kanalda yayınlanacağı ise merak konusu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.