Ispartalı Güreşçilerin Büyük BAŞARILARI

Isparta Belediyespor Kulübü’nün Güreş Takımı Sporcuları katıldıkları bütün müsabakalardan derece alarak dönüyor. Henüz 1 yılını doldurmuş olan Güreş Takımı, şimdiden birçok başarıya imza attı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Temmuz 2013 20:56
Ispartalı Güreşçilerin Büyük BAŞARILARI

Güreş Federasyonu 2013 Yılı Müsabakalarında, ciddi dereceler alan Ispartalı küçük güreşçileri, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın altın hediye ederek tebrik etti.

Yusuf Ziya Günaydın Isparta Güreş Takımı’nın geleceğe yönelik ciddi adımlar attığını belirterek; “Güreş Takımımız ciddi başarılar elde ederek kendini kısa zaman içinde ispatlamış bulunuyor. Bu Isparta’mız için bir gurur kaynağıdır. Doğan Yılmaz adlı güreşçimiz Konya Büyükşehir Belediyesine gitti. Ve şuanda Dünya Şampiyonasına hazırlanmaktadır. Engin Dağlı Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil eden Ispartalı güreşçimizdir. Isparta belediye başkanı olarak çocuklarımızla gurur duyuyorum” dedi.

Günaydın; “Mustafa Mecit Uysal, 14-15 yaş Greko-Romen / Serbest Güreş’te Grup birincisi, Abdurrahman Öz 12-13 yaş Grup üçüncüsü, Zeki Batuhan Yılmaz 12-13 yaş Serbest Grup üçüncüsü, olmuştur.
Mustafa’yı İstanbul Büyükşehir Belediyesi istiyor. Bu gençlerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyorum. 2013’te güreş takımı kulübümüzü açıldı ve bir yılda 15 tane derece aldı. Bu başarılarının devamını diliyorum. Belediye olarak bütün sporcularımızın arkasındayız” açıklamalarında bulundu.

Isparta Belediyespor Kulübü’nün Güreş Takımı 13-16 Haziran 2013 tarihleri arasında Aksaray’da yapılan 14-15 yaş Greko-Romen / Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasında Mustafa Mecit Uysal Türkiye Üçüncüsü olarak Bronz Madalyayı Isparta’ya getirdi. Uysal, 2016-2020 Olimpiyatları hazırlık kampına çağrıldı.

İşte Güreşçilerimizin boş dönmedikleri müsabakalardan dereceleri;

14-15 Yaş Minik Erkekler Grekoromen Güreş Grup Müsabakaları;
Mustafa Mecit Uysal
14-15 yaş Greko-Romen Güreş Müsabakası, Türkiye 3’üncülüğü
14-15 yaş Serbest, Türkiye 5’inciliği
14-15 yaş Greko-Romen / Serbest Güreş, Grup 1’inciliği
14-15 yaş Serbest, Grup 3’üncülüğü
15-16 yaş Serbest, Grup 1’inciliği

Abdurrahman Öz
12-13 yaş Serbest, Grup 3’üncülüğü

Zeki Batuhan Yılmaz
12-13 yaş Serbest, Grup 3’üncülüğü

2013 yılı Güreş Müsabakalarında Isparta Belediyespor Kulübü’nün Güreş Takımı Sporcuları toplam 15 madalya alarak Isparta’nın gurur kaynağı olmuştur.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum