Isparta'lı İş Adamları Nasıl Bir Milletvekili İstiyor?

Isparta Girişimci Sanayici İş Adamları Derneği (Igsiad) ile Isparta Genç İşadamları Derneği (Igiad) Isparta'dan 'nasıl Bir Milletvekili' İstediklerini Kamuoyuna Açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mart 2011 14:47
Isparta'lı İş Adamları Nasıl Bir Milletvekili İstiyor?

Isparta Girişimci Sanayici İş adamları Derneği (IGSİAD) ile Isparta Genç İşadamları Derneği (IGİAD) Isparta'dan 'nasıl bir milletvekili' istediklerini kamuoyuna açıkladı.

Her iki dernek adına ortak açıklama yapan IGİAD Başkanı Âdem Demiralay, Isparta'yı TBMM'de temsil edecek olan vekillerin, vekilliklerini başka amaç ve çıkarları için değil temelde kendilerini seçenlere hizmet etmek ve onları temsil etmek için kullanan, memleketi seven bugün ne ise yarın da o olan, aradığında değil arandığında her zaman ulaşılabilen özelliklere sahip olmasını istediklerini söyledi.

Demiralay, milletvekillerinin aldığı vekâlet ile insanlarla arasında her zaman mesafe koymayan, sadece Seçim zamanlarında halk ile beraber olmayan, her zaman halkı ile iç içe olabilen özellikler taşımasını istediklerini kaydetti.

Demiralay, "İşadamlarının sorunlarını çözecek ve onlara her zaman yardımcı olabilecek günümüzün en büyük sorunlarından birisi olan iş ve istihdam sorununu bilip bu sorunlar hakkında çözümler üretebilecek vekil istiyoruz." dedi.

Isparta'nın gelişmesi, kalkınması ve modern Çağa ayak uydurabilmesi için ülkenin kaynaklarını Isparta'ya, Isparta'nın değerlerini ülkemize entegre edebilecek bir vekil istediklerini belirten Demiralay, "Isparta'nın menfaatlerini şahsi menfaatlerinin önünde tutabilecek, hangi siyasi partiden olursa olsun diğer milletvekilleri ile birlikte Isparta vekili olduğunu unutmadan ortaklaşa hareket etme isteğinde ve becerisinde olan, sivil toplum kuruluşları gücünün farkındalığını bilen, becerikli, Çalışkan, dürüst vekiller istiyoruz." diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.