Ispartalı Kamyoncu Ölü Olarak Bulundu

Muğla Fethiye'de, Isparta'dan ilçeye mal taşıyan bir kamyoncu, yol kenarındaki bir mescitte ölü olarak bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ekim 2011 19:08
Ispartalı Kamyoncu Ölü Olarak Bulundu

Muğla Fethiye'de, Isparta'dan ilçeye mal taşıyan bir kamyoncu, yol kenarındaki bir mescitte ölü olarak bulundu. Aynı mescitte 2 ay önce başka bir kamyoncu daha öldürülmüş ve olayın zanlı veya zanlıları hala bulunamamıştı.

Edinilen bilgiye göre, dün sabah saatlerinde 32 FF 880 plakalı kamyonuna Isparta'dan tomruk yükleyen Osman Sevinç (41), Fethiye'ye doğru yola çıktı. Sevinç, dün akşam saatlerinde arkadaşını arayarak Fethiye'ye yaklaştığını ve Karabel mevkiinde olduğunu söyledi. Buna rağmen Fethiye'ye gelmeyen Osman Sevinç'in çalıştığı şirketi arayan arkadaşı, durumu yetkililere bildirdi. Şirket yetkilileri de Jandarmayı arayarak Sevinç'e ulaşamadıklarını ihbar etti. İhbarı alan jandarma ekipleri Sevinç'i bulmak için çalışma başlattığı sırada Kemer beldesi Bayır köyü yakınlarından bir ihbar aldı. Antalya-Fethiye karayolu üzerinde Mısır tezgahı bulunan Abdurrahman Çetinkaya, Osman Sevinç'i yol kenarında bulunan mescidin yanında öldürülmüş olarak buldu.
Haber: Kamyon Şoförü Sırtından Vurulup Öldürüldü
AYNI YERDE 2 AY ÖNCE BAŞKA KAMYONCU ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Olay yerine gelen jandarma ekipleri Sevinç'in av tüfeği ile vurulmuş cesediyle karşılaştı. Jandarma ekiplerini şaşırtan olay ise, aynı mekanda 2 ay önce başka bir kamyoncunun öldürülmüş olması oldu. Aynı yerde 12 Ağustos tarihinde Fethiye'den Antalya'ya mal taşıyan 07 PD 509 plakalı kamyonu ile yol kenarındaki bir çeşmenin önüne park eden kamyon sürücüsü Mustafa Borazan, önce bıçaklanmış sonra da silahla vurularak öldürülmüştü. Borazan'ın cesedini de yine Abdurrahman Çetinkaya bulmuştu.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Bir önceki olayla ilgili çalışmalarını sürdüren jandarma ekipleri, ikinci cinayetle ilgili de olay yerinde inceleme başlattı. Yapılan incelemelerde bölgede boş av tüfeği fişekleri bulunurken, kamyon sürücüsünün cesedi otopsi için önce Fethiye Devlet Hastanesi'ne buradan da İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Öte yandan olay yerine gelen Osman Sevinç'in babası Ali Sevinç, oğlunun öldüğünü öğrenince sinir krizi geçirdi. Baba Sevinç'i sakinleştirmek ise bölgedeki vatandaşlara kaldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.