Ispartalı Kaymakam Başbakanın Memleketine Atandı

Ispartalı Kaymakam Başbakanın Memleketine Atandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Haziran 2017 18:42
Ispartalı Kaymakam Başbakanın Memleketine Atandı

Dün yayınlanan mülki idare amirleri kararnamesinin Isparta'yı yakından ilgilendiren bölümleri var. Ispartalı bayan Kaymakam Hatice Bayar Özdemir, Başbakan'ın ilçesine atandı. Ispartalı Sakarya Valisi Coş, merkeze çekildi. İçişleri Bakanlığı'nca hazırlanan mülki idare amirleri kararnamesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandıktan sonra yürürlüğe girdi.

Dünkü Resmi Gazete'de yayımlanan kararname kapsamında 41 ilin valisi değişti, 20 vali merkeze çekildi.  Oldukça kapsamlı bir şekilde hazırlanan mülki idare amirleri kararnamesinin Isparta'yı ilgilendiren bölümeri de var. Örneğin; aslen Yalvaçlı olan Erzincan Vali Yardımcısı Hatice Bayar Özdemir, Başbakan Binali Yıldırım'ın memleketi Refahiye Kaymakamlığı'na atandı. Ispartalı Vali Hüseyin Avni Coş da Sakarya Valisi iken merkez valiliğine çekildi. Isparta eski Vali Yardımcılarından Ertan Peynircioğlu, Niğde Valisi iken merkeze çekildi. 


Yine eski Isparta Vali Yardımcılarından Salim Demir, Sincan Kaymakamlığı'ndan Uşak Valiliği'ne getirildi. Eski Eğirdir Kaymakamı Ömer Ulu da Hukuk Müşavirliği'nden İstihbarat Harekat ve Bilgi Toplama Dairesi Başkanlığı'na atandı. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.