Ispartalı Nefes Alsın Diye…

Ispartalı Nefes Alsın Diye…

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ekim 2017 13:03
Ispartalı Nefes Alsın Diye…

Isparta Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Yedişehitler Parkının yenilenmesi çalışmaları tamamlandı. Cuma Pazarı karşısında 2500 metrekarelik alanda bulunan Yedişehitler Parkına çocuk oyun alanları, gül bahçeleri, oturma gurupları ve yürüyüş yolları oluşturuldu. 

Yedişehitler Parkına bank, oyun alanı ilavelerinin yapılacağını söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, kış ayının girmesi ve dikim sezonunun başlamasıyla birlikte parkta gül dikim çalışmalarının da yapılacağını aktardı. Tüm parklar ve mesirelik alanlardaki işgaliyelerin kaldırıldığına değinen Başkan Günaydın, Yedişehitler Park alanında da işgaliye olduğunu ve bunun da kaldırılarak parkın tamamen halkın kullanımına açıldığına değinerek, güzel bir parka dönüştüğünü anlattı. Günaydın, “Ispartalının nefes alabileceği, dinlenebileceği bir yer haline getirdik. Parklarımızda aileler gece yarılarına kadar güvenle oturabilmeli. Parklarımızın güvenliğini de düşünüyoruz. Şehrimizde estetik, disiplinli, güvenli parklar olacak. İşgaliye ile verilen parklarımız Ispartalının kullanımına engeldi. Vatandaşlarımızın çevreye duyarlı olmalarını, parkları korumalarını istiyorum. Isparta bir yıl içerisinde kabuk değiştirecek, daha estetik ve modern bir şekle dönüşecek” dedi.  

Yine parklara ve mesirelik alanlara yönelik işgaliyelerin kaldırılması için çalışmaların devam ettiğinden bahseden Günaydın, Gökçay Mesireliğinde bulunan işgaliyeli yerlerinde boşaltıldığını dile getirerek, Gökçay’da büyük çaplı bir restore çalışmasına başladıklarını dile getirdi. Müstecirlere verilen tüm yapıların bozulduğunu, estetik görünümün yok edildiğini anlatan Başkan Günaydın, tekrardan bu alanların estetiğinin sağlandığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum