Ispartalı O Aile Müge Anlı'da

Ispartalı O Aile Müge Anlı'da... Evlenmek Vaadi İle...

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Mart 2016 13:11
Ispartalı O Aile Müge Anlı'da

Evlenmek vaadiyle çeşitli yerlerde bir çok kişiyi dolandıran şebekenin kurbanlarından biri de Yalvaçlı. Dolandırıcı çetesini yakalatan Müge Anlı Yalvaçlı aileyi de programına konuk etti.

Yalvaç’ta 2010 yılında bir aileyi oğlunuzla evleneceğim diye kandıran ve Rampalı Çarşı 1. Katta bir işyerinden elbise aldıkları sırada kayınvalide adayının dalgınlığından yaralanarak taksiye binip kaçan gelin adayının bir çete mensubu olduğu ortaya çıktı.

Müge Anlı’yı arayan bir mağdurun şikayeti üzerine olayın üzerine giden ekip dolandırıcı şebekesini yakalatmayı başardı. Dolandırıcılar yakalanıp TV’ye çıkınca diğer mağdurlarda kendilerininde dolandırıldığını belirterek programa katıldılar.

Bunlardan biri de Yalvaçlı bir aile idi.

Evlenecek şahısın kızkardeşi telefonla bağlanarak başlarına gelen dolandırıcılık olayını Müge Anlı ve milyonlarca izleyici ile paylaştı.

Bu olay ulusal basında da yer aldı. İşte O haber:

Sakarya'da yaşayan Ahmet Özel 3 yıl önce eşini kaybetmişti. Yeniden evlenmek istiyordu. 15 gün önce aracı vasıtasıyla Ağrı'da yaşayan Nuran adında bir kadınla tanıştı. 65 yaşındaki Ahmet Özel, evlenmek istediği Nuran'ın abisine yaklaşık 25 bin lira para verdi. Düğün için alışverişe çıktıkları Nuran ortadan kayboldu. Ahmet Özel o günden sonra Nuran adlı kadına bir daha ulaşamadı.

Dolandırıldığını anlayan yaşlı adam Müge Anlı'nın programına çıktı. Başından geçenleri anlattığı sırada Müge Anlı ekibine gelen bir ihbar geldi. Karabük'te yaşayan 88 yaşındaki Niyazi Yalçın, tanıdıkları vasıtasıyla telefonda tanıştığı Ağrı'da yaşayan bir kadınla evlenmeye karar verdi. Niyazi Yalçın kadınla evlenebilmek için abisine 10 bin lira verdi.

Gerçek adı Natalya M. olan dolandırıcı gelin sahte kimlikle 15 gün önce Sakarya'da Ahmet Özel'i dolandırırken, 15 gün sonra Karabük'teki Niyazi Yalçın'ı dolandırmak istedi.

MügeAnlı yaptığı yayın sayesinde dolandırıcı gelini hem yakalattı, hem de bir suçu daha engellemiş oldu.

Müge Anlı daha önce de programına konu ettiği dolandırıcı Milli Gelinlerin yakalanmasını sağladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.