Ispartalı Öğretmen Türkiye Birincisi Oldu

Ispartalı Öğretmen Türkiye Birincisi Oldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Kasım 2019 13:26
Ispartalı Öğretmen Türkiye Birincisi Oldu

“İstiklâl Yolunda Samsun’dan İzmir’e” Konulu makale yarışmasında Kamu Çalışanları Kategorisi birincisi seçilen Türk Eğitim Sen Isparta Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Vahap Çetin, ödülünü, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci’den aldı.

Daha önce Türk Eğitim Sen tarafından lise öğrencileri kategorisi, üniversite öğrencileri kategorisi ve kamu çalışanları kategorilerinde düzenlenen “İstiklâl Yolunda Samsun’dan İzmir’e” Konulu makale yarışmasında kamu çalışanları kategorisinde Türk Eğitim-Sen Isparta Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Vahap Çetin, Türkiye Birincisi seçilmişti.
14-17 Kasım 2019 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen “Milli Mücadelenin Yüzüncü Yılında Türkiye Sevdalıları Bir Arada” Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Eğitim ve İstişare Toplantısında, Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan ve genel merkez yöneticilerinin de katılımıyla ödül töreni düzenlendi. Türk Eğitim Sen Isparta Yönetim Kurulu Üyesi Vahap Çetin’e ödülünü, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci takdim etti. Ardından diğer yarışmacılara da ödülleri takdim edildi.

Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Ali Balaban da Çetin’i kutlayarak, “İstiklâl Savaşı’nda düşman işgali görmemiş ama önemli rol oynamış Isparta’mızdan böyle başarıların çıkması bizi mutlu etmektedir. Şubemiz ve ilimiz adına bizi onurlandıran bu başarıdan dolayı Yönetim Kurulu üyemiz Vahap Çetin’i kutlar; başarılarının artarak devam etmesini dileriz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.