Isparta’lı Polis Ağır Yaralı

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde dün akşam yapılan yasa dışı gösteride bir araca atılan molotof kokteyli ile yanarak ağır yaralanan ve Şarkikaraağaçlı olduğu öğrenilen polis memuru Zeynep Demirel Özçelik, ambulans uçak ile GATA Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mart 2014 11:54
Isparta’lı Polis Ağır Yaralı

Silopi İlçesi'nde dün akşam saatlerinde 3'üncü Cadde'de yol kesip kimlik kontrolü yapan yaklaşık 30 kadar PKK yandaşının durdurmak istediği ancak, durmayan araca molotof kokteyli atılması sonucu 1'i bekçi 2 kişi ile birlikte yanarak ağır yaralanan polis memuru 33 yaşındaki Zeynep Demirel Özçelik, tedavi gördüğü Diyarbakır'dan dün ambulans uçak ile GATA'ya sevk edildi. Silopi'den ambulans helikopter ile Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldükten sonra vücudundaki ağır yanıklar nedeniyle GATA'ya sevk edilen kadın polis memuru Özçelik'in başı ve vücudunun değişik yerlerinden yanarak ağır yaralandığı belirtildi. Özçelik’in Şarkikaraağaçlı olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum