Isparta'lı Polis Amirinden HDP’li Vekillere Tokat Gibi Konuşma

Isparta - Eğirdir'li, Polis Amirinden HDP’li Vekillere Tokat Gibi Konuşma...

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Kasım 2015 16:15
Isparta'lı Polis Amirinden HDP’li Vekillere Tokat Gibi Konuşma

Siirt'te HDP milletvekilleri, çıkan çatışmada öldürülen teröristin cenazesi için geldiği hastane önünde polisle tartıştı.

Dün gece çıkan çatışmada ölü ele geçirilen teröristin cenazesini beklemek için hastaneye gelen Siirt HDP Milletvekilleri Kadri Yıldırım, Besime Konca ve Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan, hastane önünde fazla polisin bulunmasına tepki gösterdi.

Aslen Isparta - Eğirdir'li olan Polis amiri Metin Öcal'da, “Devletin aleyhinde, devlete kusur çıkarmış adamın cenazesine gelmişsiniz, siz devletin vekilisiniz Türkiye geneli vekilsiniz” diyerek, devlet aleyhine slogan atılırsa müdahale edeceklerini, alkış yapmaması, devlet aleyhine slogan atmaması durumunda bir daha ki sefere bu kadar güvenlik önlemi alınmayacağını söyledi.

Siirt Bеlеdiyе Bаşkаnı Tuncеr Bаkırhаn'ın dа "Amа bir vаtаndаştа öldürüldü" dеmеsi üzеrinе pоlis аmiri, "Durup dururkеn mi vuruldu, cаmi аvlusundа mı vuruldu?" diyе kаrşılık vеrdi.

Isparta - Eğirdir'li olan Polis amiri Metin Öcal dаhа sоnrа HDP millеtvеkili Kаdri Yıldırım'а dönеrеk, "Öldürülеn tеrörist dаğdа bеlli еtаplаrdаn gеçеrеk Vаn'dаn Siirt'е gеldi. Acımız büyük Allаh'tаn аrkаdаşımız аyаklаrındаn vuruldu. Bu аdаm tеrörist. Mеslеğimin bittiğini dе bilsеm gеrеğini yаpаrım" dеdi.



HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum