Ispartalı Şehidin Baba Ocağında Yas

Afganistan'da düşen helikopterde şehit olan 28 yaşındaki helikopter teknisyeni astsubay Mehmet Akbaş'ın Isparta'daki baba evine ateş düştü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mart 2012 17:00
Ispartalı Şehidin Baba Ocağında Yas

Acı haberin sabah saatlerinde ulaşmasıyla birlikte şehidin yakınları ailesinin Isparta Halıkent Mahallesi'nde bulunan evine akın etti. Şehidin baba ocağına Türk bayrağı asılırken, bir ambulans ve sağlık görevlisi evin önünde hazır bulundu.

VATAN SAĞOLSUN

Oğlunun şehit düştüğünü haber alan emekli astsubay Süleyman Akbaş metanetini korurken, "Vatan sağolsun, diyeceğim başka bir şey yok" şeklinde konuştu. Anne Ayşe Akbaş ise güçlükle ayakta dururken, yakınları tarafından teselli edildi. Isparta Merkez Komutanlığı'nda görevli komutanlar acılı aileyi yalnız bırakmadı.

BEŞ AYDIR AFGANİSTAN'DA GÖREVLİYDİ

Bekar olduğu öğrenilen şehit astsubayın yakınlarından Ercan Armağan daha önce Ankara'da görevli olan Akbaş'ın yaklaşık 5 ay önce Afganistan'dakiTürk birliğinde görevlendirildiğini söyledi.

Şehidin cenazesinin yarın Isparta'ya gelmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum