Isparta'lı Sevgilisini Makas Saplayarak Öldürdü

Çorlu'da meydana gelen olayda Isparta Eğirdir nüfusuna kayıtlı Özlem Ü.'yü boğazına makas saplayarak öldüren Sezgin T.'nin cinayeti Özlem Ü.'nün ilişkilerini eşine söylemekle tehdit emesi üzerine işlediğini söylediği öne sürüldü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Nisan 2012 12:55
Isparta'lı Sevgilisini Makas Saplayarak Öldürdü

Çorlu Reşadiye Mahallesi Yenievler 3. Sokak üzerinde yer alan bir apartman dairesinde meydana gelen olayda, bir süredir birliktelik yaşayan evli ve 2 çocuk babası Sezgin T., kendisi gibi evli ve Ispartada yaşayan 1 çocuk annesi Özlem Ü. ile bir araya gelmiş, çıkan tartışma sonunda Sezgin T., eline geçirdiği makası Özlem Ü.'nün boynuna saplayarak ölümüne neden olmuştu.

Olayın ardından Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim olan ve cinayet işlediğini itiraf eden Sezgin T.'nin polise verdiği ilk ifadede Özlem Ü.'nün ilişkilerini Sezgin T.'nin eşine söylemekle tehdit etmesi üzerine bir anlık öfkeyle meydana geldiğini söylediği kaydedildi.

Sezgin T.'nin polise verdiği ifadede: "Özlem, bana karşılıklı olarak eşlerimizden ayrılalım ve birlikte yaşayalım diyerek baskı yaptı. Kendisi ile evlenmemem halinde durumu eşine anlatacağı şeklinde tehditlerde bulundu. Olay günü de beni çağırdığı eve gittim. Tehdit etti ve makasla saldırdı. Boğuşma esnasında elindeki makası alıp boynuna vurdum. Yere yığıldı nefes almadığını görünce öldüğünü anlayarak emniyete gittim" dediği belirtildi.

Olayın ardından Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinde gözaltında tutulan Sezgin T., Çorlu Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen Çorlu Adliyesine sevk edildi. Tutuklanması istemiyle hakim karşısına çıkarılan Sezgin T., tutuklanarak Tekirdağ Cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.