Isparta’lı Şoföre Yılan Şoku

İstanbul'dan Isparta'ya yük getiren kamyon şoförü Hasan Ali Yüceer, aracının içinde gördüğü 1,5 metrelik yıllanla şok oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mayıs 2013 23:00
Isparta’lı Şoföre Yılan Şoku

İtfaiye ekibinin çalışması sırasında kabinin kapalı kısmına kaçan yılan, yaklaşık 14 saat süren çalışmalara rağmen bulunamadı. Korkudan aracının başında sabahlayan şoför, yılan bulunamayınca yoluna devam etmek zorunda kaldı.

Hasan Ali Yüceer, Antalya'nın Serik ilçesinden aldığı karpuz yükünü 32 EV 632 plakalı kamyonuyla İstanbul'a götürdü. Yükünü boşalttıktan sonra bir firmadan sevkiyat için seramik alan Yüceer, memleketi Isparta'ya gitmek üzere dün öğleden sonra yola çıktı.

TEM Otoyolu'nun Sapanca ilçesi yakınlarında seyir halindeyken Yüceer, şoför camının bulunduğu yerden bir yılanın dışarı çıkmaya çalıştığını fark etti. Korkuya kapılan Yüceer, aracını emniyet şeridinde durdurarak itfaiyeden yardım istedi. İtfaiye ekibi, aracın içindeki yılanı bir sopayla çıkartmaya çalıştı. Ancak yılan sürücü kabininde kayboldu. Uzun süren aramalara rağmen yılan bulunamayınca sürücü, kamyonu sanayiye götürdü.

Sanayide ki esnaflarda yılanı bulmak için seferber oldu. Kabinde arama yapıldı ancak bir sonuç alınamadı. Yılan nedeniyle yoluna devam edemeyen Yüceer, içeride olduğunu düşündüğü yılanı çıkarmak için ilginç yollara başvurdu. Şoför, yılanı çıkarmak için araca süt ve sarımsak bıraktı. Aracın kaloriferlerini çalıştırıp içeriyi ısıttı. İçeri sinek ilacı sıktı. Bunlar da olmayınca kokusundan çıkabileceğini düşünerek kabine bir kap içinde benzin bile bıraktı.

Aracının başında uyumadan sabahlayan Yüceer, tüm uğraşlara rağmen yılana ulaşamayınca yoluna devam etmek zorunda kaldı.

Yüceer, yaptığı açıklamada, TEM'de seyir halindeyken yılanı gördüğünü belirterek; "Yılanı camdan çıkarken fark ettim. Pet şişe ile bastırıp atmak istedim. Bu sırada aracın içine düştü. İtfaiye çağırdım. Karayollarından yardım istedim. Trafik akışını sağladılar. Yılanı çıkaramadık. Döşemelerin arasına girdi. 1,5 metre boyunda vardı. Çıksın diye sabahladım. Ancak göremedim. Artık bu şekilde devam edeceğim." dedi.

Hasan Ali Yüceer, yılanın Antalya'da karpuz yüklenirken araca girmiş olabileceğini ifade etti.

Sanayi esnafından Emin Ölmez ise otoyolda giderken kamyonu gördüğünü belirterek; "Arabada yılan var' dediler. İtfaiyeyi çağırdık. Bir buçuk metre boyunda siyah bir yılandı. Sobayla çıkarmaya çalıştık kaçtı. Sabaha kadar uğraştık." diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum