Ispartalı Üniversite Öğrencileri de 1 TL'den Binecekler

Ispartalı Üniversite Öğrencileri de 1 TL'den Binecekler

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Eylül 2016 10:05
Ispartalı Üniversite Öğrencileri de 1 TL'den Binecekler

Belediye Başkanı Günaydın, başka illerden ikametini getiren öğrencilerin 1 TL’den, Ispartalı üniversite öğrencilerinin ise 1,4 TL’den halk otobüsü alacağına yönelik spekülasyonlara son noktayı koydu.

Günaydın, “Yusuf Ziya Günaydın’ın olduğu yerde adaletsizlikten bahsedilemez. Böyle bir şey olur mu? Ispartalı çocuklarımız da eğer üniversitede okuyorlarsa otobüslere 1 TL’den binecekler. Dışarıdan gelen çocuklar 1 TL’den binerken bizim çocuklarımızın 1,4 TL’den binmesine müsaade edebilir miyiz? Yusuf Ziya Günaydın böyle bir şey yapar mı? “dedi.

2200 KİŞİ İKAMETİNİ ISPARTA’YA ALDI
Bu arada SDÜ Öğrenci Konseyi’nin öncülük ettiği çalışmanın meyveleri de yavaş yavaş alınmaya başladı. Nüfus Müdürlüğü verilerine göre şuana kadar Isparta’ya 2 bin 200 öğrencinin ikametini taşıdığı belirtildi. Bu sayının daha da artacağı ifade ediliyor. Isparta yıl sonuna kadar 5-6 binden fazla nüfus sayısına ulaşabilirse eskiden olduğu gibi milletvekili sayısı tekrar 4’e çıkacak.

İkametini getirmeyen öğrenciler ise daha önce açıklandığı gibi 1.40 kuruştan değil 1.25 kuruştan otobüslere binecekler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum