Ispartalı Yapımcıdan Engelsiz Aşk Filmi

Ispartalı Yapımcıdan Engelsiz Aşk Filmi

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Haziran 2017 13:12
Ispartalı Yapımcıdan Engelsiz Aşk Filmi

Ulusal kanallarda birçok dizi ve sinemada rol olan Ispartalı oyuncu ve yapımcı Beytullah Öztekin, ‘Engelsiz Aşk’ Filmini memleketinde çekmek istiyor. Amacının Isparta’yı film platosunu çevirmek olduğunu söyleyen Öztekin, projesine tüm kentten destek bekliyor.

Isparta Gelendostlu olan Beytullah Öztekin, oyunculuk ve yapımcılık konusunda kendisini sürekli yeniliyor. ‘Sakarya Fırat’, ‘Sevda Kuşun Kanadında’, ‘O hayat benim’, ‘Kalbimdeki Deniz’, ‘İçimdeki Fırtına’ , ‘Elif’, ‘Hür Adam’, ‘Kurtlar Vadisi’ ve ‘Arka Sokaklar’ dizi ve sinemalarında rol alan Öztekin, hayal ve hedeflerinin peşinde koşuyor.

YENİ PROJELERİ YOLDA
Asıl mesleği mobilyacılık olan Öztekin, Akdeniz muhabirine projelerinden bahsetti. Amacının Isparta’yı film platosunu çevirmek olduğunu söyleyen oyuncu Öztekin, Isparta’nın turizm açısından daha zengin olduğunu düşünüyor. Öztekin, yapımcılığını yaptığı sosyal sorumluluk projesinde rol alıyor. Projesi,drama şeklinde bir film olacak.Bu projenin yanı sıra başarılı olursa şayet elinde 2 projesi daha bulunuyor.

BİR ÇOK DİZİ VE SİNEMADA ROL ALDI
sparta’nın Gelendost İlçesi’nden, asıl mesleği mobilyacılık olan Öztekin bu aşamaya nasıl geldiğini arkadaşımız Fadime Güngör’e anlattı: “Asıl mesleğim mobilyacılık, mobilya dekorasyonuyla ilgileniyorum. Ama hayatın içerisinde belli sebepler çıkıyor. Sonra hayat bir yerlere sürüklüyor. Sakarya Fırat Dizisinin oyuncu koçuyla arkadaşlığımız vardı. Ben bu dizide 3 bölüm rol aldım. Sonra İstanbul’a gittim orada devam ettim. Sevda Kuşun Kanadında, O Hayat Benim, Kalbimdeki Deniz, İçimdeki Fırtına, Elif, Hür Adam, Kurtlar Vadisi gibi dizilerde, sinemalarda rol aldım. Böyle oyunculukla devam ederken elime bir proje geldi, görüştük. Bu projeyi Isparta’da çekeyim dedim. Anlaşmaları yaptıktan sonra senaristle görüştüm, dedim ki sen bunu Isparta’ya uyarlayabilir misin? Amacım kendi memleketimi tanıtmak. Çünkü sinema sektörünün girdiği yerler ekonomi olarak çok hızlı bir gelişme elde ediyor. Sizi tanımayanlar tanımaya başlıyor. Binevi turizm patlaması oluyor.Projeyi Isparta’da hayata geçirmek istedim.Isparta’yı tanıtma adına bir şeyler yapacağız artık amacımız hedefimiz böyle. ”
ENGELSİZ AŞK
eytullah Öztekin projesi hakkında şu bilgileri verdi: “Gerçek hayattan alınan projemiz, engelli bir gencin engelsiz aşkının hikayesidir. Başrol oyuncusu doğuştan felç geçirmiş engelli bir adam.Başarılı bir iş adamı, bir fabrikanın yöneticisi.Başka bir fabrikanın yönetici asistanı ile telefonla görüşüyorlar. Seslerinden etkilenerek birbirlerine aşık oluyorlar. Adam bayanın kendisini görmesini istemez çünkü engellidir.Kendine güveni yoktur. Beni bu şekilde kabul etmez diye düşünüyor. Filmde verilmek istenen mesaj ne olursa olsun bir özgüvenimiz olsun.Sonuçta hepimiz bir engelli adayıyız.Filmde Ispartalıları da oynatacağız.Böyle bir sorumluluk projemiz var.Film mutlu sonla bitecek.Çekimlere ağustos-eylül aylarında başlamayı ümit ediyoruz ” dedi.

ISPARTA HALKININ MADDİ MADEVİ DESTEĞİNİ İSTİYOR
Öztekin bu projesi ile daha güzel işler yapacağına inanıyor. Isparta’yı film platosuna çevirmek isteyen Öztekin, aynı zamanda Isparta halkının maddi manevi desteğini istiyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum