Ispartalılar Futbola Damga Vuruyor

Ispartalı Selim Avcı, geleceğin yıldız adayları arasında gösteriliyor. Almanya Waldhof Mannheim U 19 takımının başarılı sol kanat oyuncusu Selim Avcı, futbol otoriteleri tarafından geleceğin yıldız adayları arasında gösteriliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ocak 2014 12:29
Ispartalılar Futbola Damga Vuruyor

Almanya Waldhof Mannheim U 19 takımının başarılı sol kanat oyuncusu Selim Avcı, futbol otoriteleri tarafından geleceğin yıldız adayları arasında gösteriliyor.

Isparta Keçiborlu İncesulu olan ve Almanya'nın Waldhof Mannheim U 19 takımının başarılı sol kanat oyuncusu olan Selim Avcı, futbol otoriteleri tarafından geleceğin yıldız adayları arasında gösteriliyor. Üstün tekniği, sürati ve top hakimiyeti açısından farklı bir yeteneğe sahip olan Avcı, aynı zamanda kişiliği ve mütevaziliği ile de takdir topluyor.

Futbol ile birlikte eğitim hayatına devam eden Avcı, bu yıl Abitür yapacak. Fenerbahçe ve Türk Milli Takımının değişmez sol bek oyuncusu Hasan Ali Kaldırım’la yakınlığı bulunan Avcı, Hasan Ali gibi sol kulvarda Milli takımlarda görev alacağına inanıyor. Bunu çok çalışmak suretiyle, tekniğini ve fiziğini geliştirerek olabileceğini söyleyen Avcı, büyük hedeflerinin olduğunu dile getiriyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum