Ispartalılar İçin Seslendirdiler

Isparta Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Atatürk’ün Sevdiği Şarkıların seslendirildiği program Kültür Sineması Salonunda gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Kasım 2016 10:16
Ispartalılar İçin Seslendirdiler

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ve eşi Dilek Günaydın’ın da katıldığı programda Kültür ve Turizm Bakanlığı Sanatçısı Şef Turgut Karadeniz ve sunucular Ayla Süer ile Yaşar Özdemir’in yer aldığı ‘Gönülden Gönüle Türk Müziği Korosu’ Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkıları Ispartalılar için seslendirdi.

10 kişilik saz ekibi ve 36 kişilik koristten oluşan Gönülden Gönüle Türk Müziği Korosu ‘Yine Bir Gül Nihal’, ‘Asker Yolu Beklerim’, ‘Havada Bulut Yok’, ‘İzmir’in Kavakları’, ‘Batan Gün Kana Benziyor’, ‘Kırmızı Gülün Adı Var’, ‘Sarı Saçlım Mavi Gözlüm’, İzmir’in Dağlarında’ gibi toplam 25 eseri programa katılan çok sayıda misafir için seslendirdi.

Programın ardından Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a, kendilerini Ispartalılarla buluşturduğu için bir teşekkür plaketi sunulurken, Başkan Günaydın’da sanatçılara çiçek ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Başkan Günaydın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği birçok eseri Ispartalılar için seslendiren sanatçılara teşekkür ederken, “Sizlere bu güzel günü yaşattığınız için tüm hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum. Bizleri mutlu ettiniz. Böylesi bir gurupla bir arada olmaktan son derece memnunuz. Sizlerle ileride tekrar buluşmayı umut ediyorum. Yine böylesi bir güzel günü hep birlikte yaşarız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.