Ispartalılardan Özür Dile!

MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, yaptığı açıklamada AK Parti’li vekil Recep Özel’in Ispartalılardan özür dilemesini istedi. Konu yine Dereboğazı…

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Aralık 2012 12:54
Ispartalılardan Özür Dile!

Dereboğazı yolunun duble yol yapılması tartışmalarında “Gidin kazmaya başlayın, bizde arkanızdan geliriz” diyen AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel’e MHP’li Korkmaz’dan tepki geldi.

MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, “Sayın Özel Isparta’lı hemşerilerimizin oyu ile Meclise gittiğini unutmasın. Milletvekili olduktan sonra velinimeti olan hemşerilerine böyle alaycı bir tutum takınmasını kınıyorum. Ispartalının iradesi neyi emrediyorsa, Milletvekili orada olmak durumundadır. Hani bunlar vatandaş odaklı siyaset yapıyorlardı? Dereboğazı yolu için, “gidin ben arkanızdan gelirim” diyen zihniyet, mevzubahis MİT Başkanının yargıdan kurtarılması için Kanun teklifi verme hususunda herkesten önce kazma küreği alıp yıkıma koşuyordun ya!... Bu, tutarsız ve Isparta’yı hafife alan sözlerden dolayı hemşerilerimizden derhal özür dilemelidir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum