Ispartalıları İstanbul'da Buluşturan Düğün

İstanbul'da yaşayan Ünilever firmasının üst düzey yöneticilerinden, hemşehrimiz Mustafa Kaya;nın oğlu Emrenin düğünü Isparta ve İstanbul'da yaşayan birçok ünlü ismi biraraya getirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Haziran 2012 16:34
Ispartalıları İstanbul'da Buluşturan Düğün

İstanbul’da yaşayan Ünilever firmasının üst düzey yöneticilerinden, hemşehrimiz Mustafa Kaya’nın oğlu Emre’nin düğünü Isparta ve İstanbul’da yaşayan birçok ünlü ismi biraraya getirdi.

 Hafta sonu Büyükşehir Belediyesinin Florya’daki havuzlu sosyal tesislerinde gerçekleşen düğüne Isparta’dan Vali Memduh Oğuz, Rektör Prof. Hasan İbicioğlu, Tıp Fakültesi Başhekimi Dr. Tuğrul Sezer, İşadamı Alper Bayhan, İsmail Çelik, gazeteciler ile Isparta Milletvekili S.Sadi Bilgiç ve eşi, Osmaniye Valisi Celalletin Cerrah eşi ile birlikte katıldı. Ayrıca İstanbul’daki işadamlarımız A. Nedim Karasoy, Atakan Yazgan, Hasan Köstüklü, Adil Işık, İrfan Kodaloğlu, Mustafa Selçuk Can, Hüseyin- Çelik, Şinasi Demirel, Bülent sarıgül, Sütçüler Belediye Başkanı Hüseyin Müftüler, 1. sınıf Emniyet müdürleri, Hakim ve savcılar, bürokrasi ve iş dünyasının seçkin temsilcileri katıldı.

Emre-Eda çiftinin nikah şahitliklerini ise Osmaniye Valisi Celalletin Cerrah, Isparta Milletvekili S.Sadi Bilgiç, işadamları A.Nedim Karasyoy ve Hasan Köstüklü yaptılar. Evlilik cüzdanını geline takdim eden vali Cerrah, Başbakanın aksine 4 çocuk yapmalarını istedi.

Uçağı rötor yaptığı için nikaha yetişemeyen Isparta valisi Memduh Oğuz ise genç çiftleri tebrik ederek bir ömür boyu mutluluk diledi. Düğün sonrası gazeteciler ve işadamları ile biraraya gelen vali Oğuz, Büyükşehir belediyesinin sosyal tesislerinde bir süre sohbet etme fırsatı buldu. Öte yandan protokol üyeleri düğün sonrasında aynı gün Isparta’ya geri dönerek Pazar günü Milletvekili S.Sadi Bilgiç’in rahmetli babası adına verdiği mevlit yemeğine katıldılar.

Bu arada Cumartesi günü saat 12.00-16.00 arasında Büyükşehir belediyesinin Floryadaki açık havadaki düğün salonuna katılanlara teşekkür eden hemşehrimiz Mustafa Kaya duygularını şöyle ifade etti. ‘Benim ve ailemin en mutlu gününde, biricik oğlumuz Emre’nin düğününde bizleri yanlız bırakmayan, Isparta’dan gelerek düğünümüzü şereflendiren sayın valimiz Memduh Oğuz’a, Sayın Rektörümüz Hasan İbicioğluna, işadamlarımıza ve gazetecilere, ayrıca İstanbuldan düğünümüze katılan Milletvekilimiz S.Sadi Bilgiç’e, Osmaniye valimiz Cellattin Cerarah’a ve yine istanbulda yaşayan çok değerli işadamlarımıza ve tüm davetlilerimize en kalbi duygularımızla teşekkür ediyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.