Ispartalıların Aklıyla Dalga Geçiyor

Ispartalıların Aklıyla Dalga Geçiyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Temmuz 2021 16:02
Ispartalıların Aklıyla Dalga Geçiyor

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in 'seçim döneminde verdiğim vaatlerin yüzde seksenini bitirdim' açıklamalarını eleştirdi.

Başkan Halıcı,  'Ispartalıların aklıyla dalga geçiyor' ifadelerini kullandı ve Başdeğirmen'in seçim dönemindeki vaatlerini hatırlattı. Halıcı, "Başkan verdiği vaatleri unuttu seçim sürecinde yada bir akıl tutulması yaşıyor.

Şimdi ben buradan şöyle sormak istiyorum; Şükrü Başdeğirmen’e belediye başkanına geçen dönemden bu döneme devreden Yusuf Ziya Günaydın döneminden bu döneme devreden yeni otogar projesi tamamlandı mı?

Bizim birde güreş alanımız vardı şimdi o güreş alanının halinden haberleri var mı acaba ne oldu güreş alanı projesi tamamlandı mı?

Yine seçim beyannamesinde bahsettiği bir sürü proje var bunlar nelerdir?

Isparta raykent banio treni o projeyi seçim beyannamesinde Ispartalıların takdirine sunmuştu kendisi o proje yapıldı mı?

Yine seçim beyanında bulunan başka bir proje trambüs hattı şuanda ne durumda?

Yine yaya koridoru, bununla ilgili bir gelişme sağlandı mı?

Sadece matbaacılar caddesine taş döşemekle, Kaymakkapı meydanına taş döşemekle siz projelerinizi bitirmiş olmuyorsunuz.

Ispartalı vatandaşlara bir takım sözler verdiniz bizlerde vatandaşlar adına bu sözlerin takipçisiyiz.

Yok öyle çıkıp da şöyle yaptık böyle yaptık demek. Çok daha ilginci ise geri kalan yüzde yirminin sözünü vermememize rağmen dönemimizin sonuna kadar bitireceğiz diyor başkan bey sözlerinde ama burada bir gariplik var onun için tekrar söylüyorum hiç kimse Ispartalıların ve bizlerin aklıyla dalga geçmesin, alay etmesin seçimde verdiği sözler orada.

Biz bunları takip etmeye devam edeceğiz. Bırakın yüzde 80’ini şimdiye kadar yüzde 20’lik bir iş yaptı mı acaba? Verdiği sözleri gerçekleştirebildi mi acaba?" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum