‘Isparta’nın 30 yıldır aldığı yeter, biraz da başka yerler alsın’

MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz, Ankara’da ITSO üyelerine “Kardeşim zaten 30 yıldır alacağınızı aldınız. Müsaade edin birazda başka yerler alsın” diyen ismin AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz olduğunu açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ağustos 2012 12:31
‘Isparta’nın 30 yıldır aldığı yeter, biraz da başka yerler alsın’

illiyetçi Hareket Partisi Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, Kanal 3 televizyonunda katıldığı 3.Boyut programında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

SALİH KAPUSUZ SÖYLEMİŞ

Isparta’nın iktidar döneminde cezalandırıldığını Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’nın Ankara ziyaretinde yaşadıklarını anlatarak doğrulayan Milletvekili Korkmaz, “Neden cezalandırıyor. Şöyle söyleyeyim. Yaşanmış bir örneğini anlatıyım ben o ziyarette değildim ama o ziyarette bulunan hem ITSO üyelerinden hem de diğer iş adamlarından öğrendim. Isparta ile ilgili bir hususu o zaman AKP’nin başkanlık divanı üyelerinden Salih Kapusuz’a götürdüklerinde “ kardeşim zaten 30 senedir Isparta alacağını aldı. Müsaade edin birazda başka yerler alsın” gibi bir söz sarf edildi.

Bu cümleyi kuran ben değilim bu cümleyi kuran Salih Kapusuz beyefendi. Artık Isparta bizim dönemimizde diğer iller var iken yatırım yapılacak bir yer değildir çünkü zaten alacağını almış gibi bir anlam çıkar” dedi.

Korkmaz ekleyerek “Ama aldığı bir şeyde yok. SDÜ’yü saymasak Isparta ekonomisini çok fazla etkileyen bir şey yok” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.