Isparta'nın 7 İlçesine Milli Eğitim Müdürü Atandı

Isparta'da 7 ilçe milli eğitim müdürünün yeri değişti.4+4+4 eğitim sisteminin değişmesinin ardından Bakanlığın bugün açıkladığı kararnameye göre, Isparta'ya bağlı 12 ilçeden 7'sine yeni milli eğitim müdürü atandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Mayıs 2012 13:19
Isparta'nın 7 İlçesine Milli Eğitim Müdürü Atandı

Isparta'ya bağlı 12 ilçeden 7'sine yeni milli eğitim müdürü atandı.

Keçiborlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosman Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine, Sütçüler İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Öz Atabey ilçesine, Gelendost İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Ergül Yalvaç ilçesine, Muğla'dan Özkan Aktuğ Keçiborlu ilçesine, Isparta Sav İlköğretim Okulu'ndan Şaban Altındağ Gönen ilçesine, Adana'nın Yüreğir ilçesinden Yılmaz Boztoprak Eğirdir ilçesine, Adıyaman'dan Zeynel Özçakmak Sütçüler ilçesine, Zonguldak'tan Murat Uyar Gelendost ilçesine atandı.

Yeni müdürlerin eğitime yeni bir ivme kazanacağını belirten Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, "Bu arkadaşlar ile en kısa sürede bir araya gelerek hedefler belirleyeceğiz. Bu hedefleri gerçekleştirme adına birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız." dedi.

4+4+4 eğitim sistemi ile ilgili Isparta'da yeni bir komisyon oluşturduklarını söyleyen Caner, "Oluşturduğumuz komisyonla yeni eğitim sistemini hakkında tüm okullarımızı bilgilendirme çalışmalarına başladık. 4+4+4 eğitim sistemini ilimizde başarıyla uygulayacağız." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.