Isparta’nın Alışveriş Merkezi 16 Yaşında

Isparta’nın ve Ispartalının alışveriş merkezi olan IYAŞ, 16. yaşını kutluyor. Müşterilerinin güveni ile büyüyen IYAŞ, heyecanını yine müşterileriyle paylaşıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Mart 2014 12:05
Isparta’nın Alışveriş Merkezi 16 Yaşında

Düzenlediği Geleneksel İndirim Festivali ile yüzlerce üründe yüzde 50’ye varan indirim uygulayan IYAŞ, 16. yaşına özel Ispartalılara farklı sürprizler yaptı. Bölge halkı ihtiyacı olan A’dan Z’ye tüm ürünleri tek çatı altında Iyaş’tan temin edebilecek.

14-31 Mart tarihlerinde geçerli olan festivalde birbirinden farklı ürünler indirimleriyle boy gösteriyor. Ortalama 1000 m2’lik alana kurulan indirim çadırı, bölge halkının tüm taleplerini karşılamaya yetiyor.

Her sene geleneksel hale gelen indirim günleri, bu sene de yoğun müşteri potansiyeli ile dolu dolu tam bir şenlik havasında başladı. 16. yaşına özel dev kampanya gerçekleştiren IYAŞ, bu yıl da müşteri memnuniyetindeki iddiasını kanıtladı.

IYAŞPARK FİRMALARIDA FESTİVALE KATILDI

Iyaş Alışveriş Merkezinin indirim kampanyasına paralel olarak Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezinde de indirim festivalinin startını verdi. Iyaşpark AVM Zemin katta gerçekleşecek olan indirim festivalinde başta Boyner, Vatan Bilgisayar, Gold, Koton, LTB, Loft, Altınyıldız, Penti, Bambi, Ala- Home, English Home, Tantitoni, Soobe, Pelara Parfüm, Demeter Hediyelik, Pierre Cardin ve Kanz olmak üzere daha onlarca markanın A’dan Z’ye sizler için hazırlanmış indirimli ürünleri satışa sunuluyor. Iyaşpark AVM İndirim Festivali 14-23 Mart tarihleri arasında geçerli olacak.

Isparta ve bölge halkı hem market ihtiyacında, hem de tekstil ve diğer ihtiyaçlarında süper indirimlerle evlerini ve işyerlerini dolduracak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum