Isparta'nın Birinci Ligde Neden Takımı Yok?

CHP Milletvekili Adayı Mustafa Ceyhan'dan Isparta Davrazspor Çıkışı!

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Mayıs 2018 13:10
Isparta'nın Birinci Ligde Neden Takımı Yok?

CHP Milletvekili Adayı Mustafa Ceyhan, “Her köyde bir festival düzenleyen koskoca bir belediye var, her bir köy gezisine binlerce lira para harcıyorlar ama Isparta Davrazspor’a o paraları harcamıyorlar.

Isparta Davrazsporlulara soruyorum belediye ve milletvekillerinin Davrazspor’a sahip çıkmasından memnun musunuz? Değilseniz, yetti gari değiştirin” dedi. Ceyhan, basın mensuplarıyla sahurda bir araya gelerek, Davrazspor’la ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Isparta’yı önemsemediklerini ve dikkate almadıklarının bir örneği de spordur. Her köyde bir festival düzenleyen koskoca bir belediye var, her bir köy gezisine binlerce lira para harcıyorlar ama Isparta Davrazspor’a o paraları harcamıyorlar. Isparta, amatör kümede bir kulübe layık mı? Bizim neden birinci ligde takımımız yok. Erzurum Belediyespor 4 senede süper lige çıktı. Afyon’da 3-4 sene önce amatör ligde rakibimizdi şimdi birinci lige çıktı. Yerel belediyeleri sahip çıkıyor ayrıca hükümet ve milletvekilleri sahip çıkıyor. Isparta Davrazsporlulara soruyorum belediye ve milletvekillerinin Davrazspor’a sahip çıkmasından memnun musunuz? Değilseniz, yetti gari değiştirin. Demek ki belediyenin verdikleri para yetmiyor. Para verip benden git demek olmaz. Al spor kulübünü belediyenin bünyesine. Al Isparta Belediyespor yap. Ben milletvekili olursam vereceğim mücadeleden birisi de budur. Bizim partimizin belediye başkanı olursa bunun takipçisi olacağıma taahhüt ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum