Isparta'nın Doğalgaz Çilesi Bitmiyor

Geçtiğimiz günlerde Ankara'ya giderek milletvekilleri ile görüşen Ispartalı muhtarlar mahallelerdeki en büyük sorunun Torosgaz tarafından yapılan çalışmaların ardından öylece bırakılan çukurlar olduğunu olduğunu söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Nisan 2012 11:02
Isparta'nın Doğalgaz Çilesi Bitmiyor

Havaların ısınmasına rağmen Torosgaz’ın çalışmalara başlamamasını eleştiren muhtarlar “Bu çile ne zaman bitecek” diye sordu.

Mahalle muhtarları “Bilindiği gibi Isparta’ya doğalgaz geleli yaklaşık 5 sene oldu. Ancak, çalışmaları hala tamamlanamadı. İlimizde doğalgaz çalışmaları konusunda yetkili şirket Torosgaz, mahallelerde çalışma yapıyor, boruları döşeyip bırakıyor. Bu nedenle ortalık perişan. Torosgaz belediyeye topu atıyor. Belediyeden ses soluk çıkmıyor. Vatandaşlar da gelip biz muhtarlardan çözüm bekliyor. Biz gerek belemizden gerekse Torosgaz şirketinden kazılan yolların bir an önce asfaltlanmasını istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum