Isparta'nın Eksiği Dayanışma

AK Parti Isparta ikinci sıra milletvekili adayı Recep Özel, Isparta'daki eksiklik bütünlüğün ve dayanışmanın tam anlamıyla sağlanamaması olduğunu belirtti

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Nisan 2011 16:00
Isparta'nın Eksiği Dayanışma

AK Parti Isparta ikinci sıra milletvekili adayı Recep Özel, Isparta'daki eksiklik bütünlüğün ve dayanışmanın tam anlamıyla sağlanamaması ama yeni dönemde tüm kurumların, belediyelerin, vekillerin bir dayanışma içinde olacağını düşünüyorum. Bu konuda üzerime düşeni yapacağım'' dedi.

TBMM 22. Dönemde AK Parti milletvekili olarak görev yapan 2007 seçimlerinde aday gösterilmeyen Recep Özel, 12 Haziran seçimlerinde AK Parti Isparta ikinci sırada aday gösterildi. Özel, gazetecilere yaptığı açıklamada, AK Parti'nin kuruluşunda yer aldığını ve il başkanı olarak görev yaptığını hatırlattı. 22. Dönemde milletvekili olarak TBMM'de görev yaptığını ve 2007 yılında yapılan genel seçimlerde aday gösterilmediğini ancak partisine küsmediğini anlatan Özel, şöyle konuştu:

''2007'de aday gösterilmediğim dönemde, listeler açıklandıktan sonra Başbakan Erdoğan ile görüşmek için Ankara'ya gittim. Görüşmek için odaya girdiğimde Başbakanımız 'sitem etmeyin, beni üzmeyin' dedi. Ben de 'Sitem etmeye gelmedim, bilakis teşekkür etmeye geldim. Bu parti beni genç yaşta il başkanı yaptı ve milletvekili onurunu yaşattı. Bunun için teşekkür etmeye geldim' dedim. Sanırım bu konuşma Başbakanımızın hoşuna gitti. Daha sonra parti genel merkezinde çeşitli görevlerde bulundum. Allah nasip etti, şimdi yeniden milletvekili adayı oldum. İnşallah ben de Başbakanımızın yüzünü kara çıkarmayacağım.''

Geçmişi kapattığını, önüne baktığını belirten Özel, geçmişte acemilik dönemi yaşadığını ve bundan dolayı eksiklikleri, hataları olabileceğini söyledi. Özel, ''Isparta'daki eksiklik bütünlüğün ve dayanışmanın tam anlamıyla sağlanamaması. Ama yeni dönemde tüm kurumların, belediyelerin, vekillerin bir dayanışma içinde olacağını düşünüyorum. Bu konuda üzerime düşeni yapacağım'' diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum