Isparta'nın En Başarılı Milletvekili Recep Özel

Milletvekilleri Performans Ölçümleme Araştırması’nda Isparta’dan ipi Ak Parti Milletvekili Recep Özel göğüsledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mart 2012 17:42
Isparta'nın En Başarılı Milletvekili Recep Özel

Türkiye'de 'En çok sevilen milletvekili' anketi yapıldı. Objective Research Center tarafından yurt genelinde yapılan anketin Isparta bölümünde ipi Ak Parti Milletvekili Recep Özel göğüsledi.

Araştırma 81 il ve bunlara bağlı 462 ilçede toplam bin 412 yerleşim biriminde yapıldı. Yüz yüze mülakat şeklinde gerçekleşen çalışmaya 18 bin 646 kişi katıldı.

07-10 Mart tarihlerinde yapılan çalışmanın hata payı % +/- 2 olarak ölçüldü. Yapılan ankette kabine üyeleri değerlendirilmeye alınmazken, Bayburt ilinin tek milletvekili olduğu için ilk 10 içerisinde yer verilmedi.

ÇOKLU CEVAP HAKKI TANINDI

Katılımcılara kendi illerinin milletvekillerinin isminin yazılı olduğu bir kart verilerek beğendiği isimleri söylemeleri istendi ve çoklu cevap hakkı tanındı. Yapılan ankette Isparta'da en çok sevilen milletvekili yüzde 32,0 oy oranı ile Ak Parti Milletvekili Recep Özel oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum