Isparta‘nın En Büyük Yurdu Açıldı

70 bine yaklaşan öğrenci sayısıyla ‘öğrenci merkezi’ olan Isparta’da yeni bir yurt hizmete girdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Eylül 2014 10:04
Isparta‘nın En Büyük Yurdu Açıldı

Açılışı Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın tarafından gerçekleştirilen Gökay Yurtlarında; hobi odalarından teknik resim odalarına kadar her türlü imkan mevcut.

Her yıl büyüyen üniversitesiyle öğrencilerin cazibe merkezi olan Isparta’da yeni bir kompleks hizmete girdi. Öğrencilerin kaliteli barınma ihtiyacını karşılamayı amaçlayan Gökay Yurdu bünyesinde hobi odalarından spor salonuna, teknik resim odalarından kantin ve yemekhanesine kadar her türlü imkanı barındırıyor.

İşletmeciliğini Akif Aslan, Mehmet Gökaslan ve Hüseyin Tulum’un yaptığı Gökay Yurdu’nun açılışına Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, İl Müftüsü Mehmet Emin Avcı ve çok sayıda davetli katıldı.

İl Müftüsü Mehmet Emin Avcı’nın okuduğu duanın ardından Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın yaptığı konuşmada, yurt işletmecilerinden fiyatların uygun tutulmasını istedi.

Açılış, Belediye Başkanı Günaydın, ITSO Başkanı Başdeğirmen ve İl Müftüsü Avcı tarafından gerçekleştirildikten sonra davetliler yurdu gezdiler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum