Isparta’nın En Tatlı Adresi

14 Şubat’ta 2. Yılını dolduracak olan Şekerpare Pasta Evi, bu özel günü çeşitli sürprizlerle kutlamaya hazırlanıyor. Hayalleri lezzetle buluşturan işletmeci Işın Atasagun, Ajans32 muhabirine ‘sanatsal lezzetin’ sırlarını anlattı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Şubat 2014 13:08
Isparta’nın En Tatlı Adresi

KOSGEP desteğiyle 2 yıl önce başladığı lezzet yolculuğunda şeker hamurunu şekilden şekle sokan ve hayal dünyasını adeta lezzetle buluşturan Şekerpare Pasta Evi işletmecisi Işın Atasagun, 14 Şubat’ta 2. Yılını doldurmanın mutluluğunu müşterileri ile paylaşmaya hazırlanıyor.
2 yıl önce sevgililer günü’nde içerisine belki de en çok kattığı sevgi ile pastalar üreten Işın Atasagun, bu yıl 14 Şubat’ta özel kampanya ile müşterilerine teşekkür edecek.



14 ŞUBAT’A ÖZEL KAMPANYA
14 Şubat’ta yüzde 10 indirimle müşterilerine hizmet verecek olan Şekerpare Pasta Evi, o gün alış veriş yapan tüm müşterileri arasından da çekiliş yaparak 8 kişilik şeker hamurundan yapılmış pasta hediye edecek. 14 Şubat tarihinde saat 16:00’ya kadar Şekerpare Pasta Evi’nden alış veriş yapan tüm müşteriler çekileşe katılacak. Saat 16:00’da yapılacak çekilişle de şanslı müşteriye 8 kişilik şeker hamurundan hazırlanmış sürpriz bir pasta hediye edilecek.

KESGEP DESTEĞİ İLE GİRİŞİMCİ OLDU
Kız Meslek Lisesi Yemek Bölümü’nden mezun olduktan sonra Meslek Yüksek Okulu Gıda Kalite Sağlık Kontrol Bölümünü bitiren Işın Atasagun, 2 yıl önce KOSGEP desteği ile Isparta’nın en tatlı adreslerinden birisini açtı. Şekerpare Pasta Evi adını verdiği işletmesinde birinden renkli, farklı şekillerde pasta tasarımları yapan Atasagun, kısa sürede müşterilerinin beğenisini kazanmayı başardı.



SÜRPRİZLER İÇİN TATLI ALTERNATİFLER
İşletmesine ‘toptan pasta ürünleri’ni mümkün olduğunca sokmayan Atasagun, tamamen ev yapımı statüsünde şeker hamuru pastalarla eşine, sevgilisine, öğretmenine, arkadaşına, çocuğuna sürpriz yapmak isteyenlere tatlı alternatifler sundu.

3 KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLIYOR
Evde tek başına çıktığı lezzet yolcuğunu şimdi 3 kişiyi istihdam ederek sürdüren Işın Atasagun, “Biz diyoruz ki siz hayal edin biz yapalım. Müşterilerimizin hayal güçlerini lezzetle buluşturup birbirinden güzel sürprizlere olanak sağlamış oluyoruz” dedi.



ÖZEL GÜNLERE ÖZEL ANLAMLAR YÜKLÜYOR
Atasagun, “Özellikle doğum günü, nişan, düğün, mesleki günler gibi özel günlerde istenilen şekillerde pastalar, kurabiyeler yaparak o günün özelliğine bir nebzede biz katkıda bulunuyoruz. Bu hem o özel güne farklı bir anlam katıyor, hem de bizim mutluluğumuzu artırıyor” diye konuştu.

SAKİN VE NEZİH BİR ORTAM
Keçeci Mahllesi’nde hizmet veren Şekerpare Pasta Evi oluşturduğu özel konseptle de müşterilerinin ilgi odağı olmayı başarıyor. Sakin ve nezih bir ortamda sıcak bir sohbet ortamı oluşturulan Şekerpare Pasta evinde konuklarınızı da ağırlayabildiğiniz gibi, orta düzeyde etkinliklere de ev sahipliği yapabiliyorsunuz.



AMERİKA’DA BUTİK PASTACILIK
ÜZERİNE EĞİTİM ALACAK
Kısa bir süre sonra Amerika’da butik pastacılık üzerinde bir dizi eğitime de katılacak olan Şekerpare Pasta Evi işletmecisi Işın Atasagun, “Amerika’da kendimi eksik gördüğüm bazı konularda bir dizi eğitim programına katılacağım. Amacımız Isparta’da butik pastacılık konusunda daha kaliteli, daha orijinal bir hizmet sunmak. Bu anlamda da kendimi geliştirmek ve daha geniş bir hizmet ağı oluşturabilmek adına çaba harcıyorum” dedi.

HAYALLERİ TATLANDIRIYORUZ
Işın Atasagun’un yaptığı iş bir pastai bir kurabiye, bir kek yapmanın yanı sıra sanatsal bir işe de dönüşüyor. Makine Mühendisi olan ve doğalgaz sektöründe hizmet veren eşi Yusuf Atasagun’la aynı gün doğan oğluna da ilgi alanlarına göre yaptığı sürprizi anlatırken adeta gözlerinin içi ışıldıyor Işın Atasagun’un “Eşim makine mühendisi, doğalgaz sektöründe çalışıyor. Oğlum ise fotoğrafa bir hayli meraklı. Onlara güzel bir doğum günü sürprizi hazırlamak istedim. Baretli, doğalgaz borulu ve fotoğraf makineli bir pasta hazırladım. Gördüklerinde mutluluk ve hayret bir aradaydı. İşte bizim konseptimiz bu. Tamamen hayalleri pastayla, kurabiyeyle birleştirmeye dayalı bir çalışma sistemimiz var”



AYNI ZAMANDA RESSAM
Işın Atasagun’un mutfakla arasının ne kadar iyi olduğunu anlatmaya gerek yok. Ama dedik ya sanatla da buluşturuyor o maharetini. Işın hanım aynı zamanda iyi de bir ressam. Her ne kadar kendisine ressamım demese de. Zaten o rengarenk pastaların da başka türlü ortaya çıkmasına olanak yok.

BİR TATLI TERAPİ
Son yıllarda özellikle iş hayatının yoğunluğundan dolayı insanların stres altında kaldığına dikkat çeken Atasagun, “Mutlu olmaya, değer verildiğini anlamaya, kendimize zaman ayırmaya o kadar çok ihtiyacımız var ki; aslında bizim de aracı olmaktan mutluluk duyduğumuz küçük sürprizlerin, sosyal yaşantımıza yansımasına da ayrıca memnun oluyoruz. Çünkü, biz müşterilerimizin hayalini pastaya dönüştürdükten sonra, hediye edilen o pasta karşı tarafa kendisinin ne kadar özel olduğunu hissettiriyor. Bir anlamda psikolojik terapi gibi bir şey” ifadelerini kullandı.



BİR KAÇ GÜN ÖNCESİNDE SİPARİŞ VERMEK YETERLİ
Özel tasarım pastalar için birkaç gün öncesinden sipariş aldıklarını kaydeden Işın Atasagun, “Müşterilerimiz bize özel tasarımları için 3-4 gün öncesinden sipariş veriyor. Biz o süre içerisinde hazırlıklarımızı yapıyoruz ve pastayı müşterimize teslim edeceğimiz gün yapıyoruz” dedi.

SOSYAL MEDYA DEYİMİYLE ‘SALLAMA DEĞİL, DEMLEME’
Şekerpare Pasta Evi, pasta, kek ve kurabiye dışında da tarhana, makarna, erişte gibi ev yapımı doğal lezzetleri de müşterilerine sunuyor. Bu arada söylemeden geçmeyelim; Şekerpare Pasta Evi’nde bitki çayları da sallama hazır ürünlerden değil. Bildiğimiz köy usulü demleme bitki çayları ile de özellikle bu kış günleri içinizi ısıtabileceğiniz, sıcak bir sohbet ortamını sizlere sunuyor.



SİZİ ÇAYA BEKLİYORUZ
Ve son söz Işın Atasagun’un. Işın hanımın size bir çağrısı var; “Bu aralar hava soğuyup soğumama konusunda pek kararsız.Bu durum bizlere olumsuz yansıyor. Pasta evimizin sımsıcak ortamında bitki çayınızı yudumlarken yapacağınız arkadaş sohbetleri sizin daha iyi hissetmenize yardımcı olacak diye düşünüyoruz. Biz bu havaların sizi ve bizi daha da yakınlaştırmasını diliyor, çaya bekliyoruz”


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum